Web design Imagine

Web Design, servicii aplicate companiilor din domeniul turismului și cazare. Știați că este nevoie de aproximativ 50-60 de milisecunde (1 secundă), pentru ca vizitatorii să judece valoarea unui website? Ei pot determina dintr-o privire dacă website-ul Dvs., este sau nu profesionist și demn de încredere.

Compania noastră vă oferă servicii de Web Design, creare pagini Web, pentru hoteluri, pensiuni, moteluri sau orice model de website.

Profilul companiei noastre este SEO și servicii de Web design. Puteți accesa portofoliul nostru la adresa https://seo.org.ro. Locația noastră este la Alba Iulia și avem personal cu abilități pentru a crea un site atractiv cu o experiență extraordinară pentru utilizatorii Dvs.

Ce este Web Design?

Ce este Web designProiectarea unui website cuprinde întregul proces de creare. De la dezvoltare și perfecționare a aspectului, la conținutul afișat pe pagini și cromatică. De ce este important un desig bun? Nu uitați că mulți dintre clienții Dvs., vor afla despre serviciile sau produsele oferite prin intermediul website-ului.

După actualizarea Google, de pe 21 aprilie 2015, care a impus companiilor ca website-urile să fie compatibile cu dispozitivele mobile, noi ne-am comformat.

Aceasta a devenit o necesitate absolută pentru orice companie din mediul online, care dorește să apară în rezultatele organice Google. Putem crea site-uri responsive care vor funcționa la fel de bine (și arată la fel de bine) pe computere desktop, tablete sau telefoane mobile.

Designerii noștri au creat o mulțime de site-uri responsive de-a lungul anilor și avem cunoștințele și experiența necesară pentru a construi un site web unic pentru Dvs.

Este esențial să faceți o primă impresie bună! Un website ușor accesibil, bine optimizat și cu o cromatică aferentă domeniului Dvs., de activitate, va câștiga încrederea utilizatorilor.

Cum procedăm la crearea unui website nou

După ce am primit propunerea Dvs., de proiect și am fost de acord cu termenii dezvoltării unui website, vom crea un website demo, pe care îl puteți accesa online. Din discuția cu Dvs., vom înțelege gustul și obiectivele cerute. Răspunsurile dvs. ne vor ghida către primul design pe care îl vom analiza și propune spre aprobare.

Până la această fază a proiectului, nu veți plăti nimic. Dacă nu sunteți mulțumit de structură și design, vom continua să lucrăm la aceasta până când nu sunteți 100% mulțumit.

Suntem încrezători că vom crea un website după nevoile și preferințele Dvs., deoarece 90% dintre modelele noastre sunt aprobate la prima prezentare.

Partea tehnică a unui website

Pe partea tehnică, aveți nevoie de un site care să se încarce rapid. Un website care va avea meniuri, formulare de comandă și contact. Încorporarea acestor elemente va oferi site-ului dvs. o imagine mai bună în mediul online. Dacă website-ul nostru cu oferte de cazare, cazare.org.ro, vi se pare un proiect bun, atunci cu siguranță vom putea colabora. Indicat ar fi să vă creați un cont aici și să testați optiunile oferite în panoul de administrare.

Pe partea vizuală, site-ul dvs. are nevoie de un aspect estetic, o organizare eficientă și o navigare extrem de intuitivă. Acest lucru va asigura că vizitatorii Dvs. rămân pe website și nu vor fi frustrați înainte de a putea face o achiziție.

CEREȚI OFERTĂ DE PREȚ