Termeni si Conditii

Termenii și condițiile sunt aplicate tuturor serviciilor turistice oferite publicului (denumite în continuare „servicii”), de către o unitate de cazare și/sau de la un furnizor de cazare (denumit în continuare Facilități de cazare prin intermediul site-ului Cazare.org.ro (denumit în continuare Website), care oferă un serviciu dedicat de rezervare online, completat de un serviciu de asistență prin e-mail sau prin telefon (denumit în continuare Serviciul de Rezervare / Rezervare).

Serviciile oferite de terțe părți (denumite în continuare „terțe părți”), care utilizează site-ul pentru a-și face publicitate ofertelor, fără a utiliza serviciul nostru de rezervare sunt exceptate de la termeni și condiții.

Pagina Termeni și Condiții poate fi modificată de către Cazare.org.ro, oricând și fără notificare.

Condiții de utilizare a site-ului

Oricine accesează Site-ul și / sau îl utilizează în orice mod sau metodă și / sau efectuează Rezervarea Serviciilor oferite (denumite în continuare „Client”) trebuie să declare că au vârsta de 18 ani sau mai mult și că au capacitatea de a citi și înțelege termenii și condițiile noastre.

Site-ul și în special Serviciul de rezervare sunt furnizate numai și exclusiv pentru utilizarea personală și nu comercială a Clientului și / sau a persoanei în numele căreia acesta acționează. Orice altă utilizare a acestuia este interzisă în mod expres și ar putea constitui un motiv pentru a refuza accesul Clientului la Site.

Clientul este responsabil pentru acuratețea informațiilor personale și a datelor introduse pe Site. Clientul este, de asemenea, răspunzător pentru toate activitățile efectuate prin intermediul acestui site, sau de către oricine utilizează acreditările personale.

Serviciul de rezervare

Cazare.org.ro, oferă clienților posibilitatea de a rezerva prin Site toate serviciile oferite acestora. Prin efectuarea unei rezervări, Clientul achiziționează Serviciul care încheie contractul direct cu compania de cazare aleasă.

În acest scop, trebuie să subliniem faptul că, pentru a efectua o rezervare într-o facilitate de cazare din România, este specificat în mod expres că persoana care face rezervarea să aibă vârsta de 21 de ani sau mai mult, altfel rezervarea va fi anulată.

Cazare.org.ro, se angajează să informeze Clientul cu privire la starea solicitării cererii în termen de 48 de ore (sâmbăta, duminica și sărbătorile legale sunt excluse).