Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Select, Alba Iulia Verificat

0 / 5
Printează

Pensiunea Select, Alba Iulia

Pensiunea Select Alba Iulia

Sala de evenimente pusă la dispoziție de Pensiunea Select, putem spune că este locația ideală pentru orice tip de eveniment din viata Dvs. Aici, vei putea să-ți impresionezi invitații prin calitatea serviciilor oferite de Pensiunea Select.

Pensiunea Select, Alba Iulia, este situată la 2 km de centrul orașului și la numai 1.5 minute de Cetatea Alba Carolina, o cetate de tip Vauban. Pensiunea Select, a fost finalizată în anul 2014, o construcție nouă cu un comfort pe măsură.

Pensiunea Select, vă pune la dispozitie o gama largă de servicii de cazare și facilități în cele mai bune conditii.

Pensiunea vă pune la dispoziție camere de trei și patru stele. Prețurile sunt pentru orice buzunar iar condițiile sunt optime.

Pensiunea Select, oferă clienților 18 camere de cazare și două apartamente. Fiecare cameră sau apartament au baie proprie, aer conditionat, TV, Internet prin Wi-Fi gratuit, etc.

La noi micul dejun este inclus în prețul fiecărei camere și putem spune că toți clienții pensiunii noastre au fost mulțumiți. Conditiile de cazare sunt foarte bune, completate de un restaurant de lux și o sală de evenimente spațioasă.

Pensiunea Select, Alba Iulia, deține camere de cazare pentru toate gusturile și buzunarele. Avem în dotare:

 • Camere Single
 • Camere Twin
 • Camere Double
 • Camere Triple
 • Apartamente

Pensiunea Select, Alba Iulia pune la dispoziția clienților și alte servicii la un cost suplimentar. Vă oferim servicii de închirieri auto și facilități de spalatorie. De asemenea, Pensiunea Select, vă oferă un serviciu special de transfer de la aeroport sau către aeroport.

Dacă doriți să circulați cu transportul în comun, cea mai apropiată stație de autobus, se află la numai 400 de metri. Gara și autogara din Alba Iulia, se află la 1,5 km. Serviciile de transfer se asigură la costuri suplimentare.

 • Persoana contact Pensiunea Select
 • Adresă Pensiunea Select
  Str. Biruintei Nr. 72, Alba Iulia
  Jud. Alba, Romania

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.