Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Noblesse, Băile Herculane Revendică

0 / 5
Printează

Pensiunea Noblesse, Băile Herculane

Pensiunea Noblesse este o construcţie nouă şi modernă, inaugurată în anul 2011, situată la aproximativ 500 de metri distanţă de centrul oraşului Băile Herculane.

Clasificată la 4 stele, pensiunea oferă oaspeţilor săi un sejur perfect, într-o atmosferă rafinată şi liniştită, la preţuri avantajoase.

Camerele pensiunii au fost concepute special pentru a asigura un maxim de confort, dotările fiind de calitate superioară.

Serviciile oferite sunt impecabile, personalul fiind foarte competent şi atent la cerinţele tuturor turiştilor.

Design-ul clasic şi elegant o să vă impresioneze cu siguranţă, pensiunea fiind o destinaţie ideală atât pentru turismul de afaceri cât şi pentru vacanţă.

Amplasarea Pensiunii Noblesse

Pensiunea Noblesse, este situată în oraşul Băile Herculane, pe strada Trandafirilor, nr. 51, judeţul Caraș–Severin, foarte aproape de centru–la doar 500 de metri.

În apropierea pensiunii se află şi râul Cerna, Munţii Domogled situaţi la 0,1 km şi Munţii Mehedinţi, aflaţi la aproximativ aceeaşi distanţă.

Cea mai apropiată staţie de autobuz este situată la doar 100 de metri distanţă de proprietate iar băile termale se află la 5 km.

Structura de cazare şi dotări

Pensiunea Noblesse pune la dispoziţia turiştilor 16 camere cu o capacitate totală de 32 de persoane, camerele fiind complet mobilate, foarte spaţioase, curate şi confortabile.

Toate spaţiile de cazare sunt izoltate fonic şi sunt amenajate conform standardelor impuse de 4 stele.

Cele 16 camere sunt structurate astfel:
• 10 camere duble, cu pături matrimoniale sau twin
• 4 camere single
• 2 apartamente în care se pot caza câte 4 persoane, ideale pentru familiile cu copii. Printre alte dotări, acestea dispun şi de jacuzzi.

În toate camerele pensiunii se regăsesc dotări precum: aer condiţionat, minibar, televizor LCD cu programe prin cablu, telefon, încălzire centrală, dulap, baie proprie cu duș sau jacuzzi, conexiune internet.

Clienţii beneficiază şi de unele articole de toaletă gratuite–săpun, şampon, prosoape pentru baie.

Facilităţi

În exteriorul pensiunii este disponibilă o piscină care poate fi utilizată în perioada 15 mai–15 septembrie de către clienţii pensiunii.

Pentru piscină sunt oferite umbrele pentru plaja, şezlonguri, în apropiere fiind şi un bar. Piscina dispune şi de o zonă de mică adâncime, pentru copii. Contra cost, clienţii pot beneficia de masaj, saună şi electroterapie.

Tot în exterior, este disponibilă o terasă-restaurant şi o grădină, dotate cu mobilier exterior, precum şi un teren de joacă special amenajat pentru cei mici cu tobogan, leagăn, teren cu nisip, etc.

Pensiunea dispune şi de un loc amenajat pentru turiştii care vor să se relaxeze la un grătar. Fumătorii au de asemenea, un loc special amenajat.

Clienţii au la dispoziţie o sală pentru conferinţe cu o capacitate totală de 40 de persoane. Aceasta este dotată cu ecran de proiecţie, videoproiector şi internet wireless. Este un loc ideal pentru organizarea unor întâlniri, seminarii, conferinţe, training-uri, team-building, etc.

Servicii

Curăţenia este menţinută cu rigurozitate în cadrul unităţii, menajul fiind efectuat zilnic. La recepţie este disponibil un bancomat şi o cameră pentru bagaje.

Pentru oaspeţi se asigură şi parcare gratuită, care este supravegheată în permanenţă. Persoanele cu handicap beneficiază de locuri de parcare speciale.

Contra cost, se asigură servicii de transfer de la sau spre diverse locaţii, în funcţie de cerere.

Restaurant

Pensiunea Noblesse pune la dispoziţie oaspeţilor un salon restaurant şi o terasă restaurant, unde aceştia pot savura meniuri diverse, foarte variate şi gustoase. Preparatele sunt făcute cu grijă din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate.

Restaurantul este deschis în intervalul orar 08:00–00:00 şi serveşte specialităţi atât tipic româneşti cât şi din bucătăria internaţională.

La Salonul Restaurant se pot organiza la cerere, diverse evenimente speciale, precum petreceri aniversare, cine festive, cine romantice, sărbători familiale, întâlniri de afaceri sau altele, în funcţie de preferinţă.

Check-in sau check-out

Ocuparea unei camere se va efectua în intervalul orar 14:00–00:00 iar părăsirea camerei să vă face până la ora 11:00.

Se acceptă plata cu cardurile de tip Visa şi MasterCard. Sunt acceptate şi voucherele pentru vacanţă.

Cazare copii

Copiii cu vârste de până la 6 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc paturile existente ale camerei.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani pot fi cazaţi fără pat suplimentar, în camera cu părinţii, contra unui tarif de 30 RON pe noapte, pentru un copil.

Pentru copiii cu vârste mai mari de 9 ani se va solicita obligatoriu un pat suplimentar iar tariful achitat va fi de 50 RON pe noapte.

În camerele duble pot fi cazaţi maxim 2 adulţi şi un copil şi se poate oferi un singur pat suplimentar.

Se recomandă cazarea în apartament pentru familiile cu 2 copii.

Date de contact:
Strada Trandafirilor, nr. 51, Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin
Telefon: 0255 560 566
De la 290 RON

  • Preț de la 290Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.