Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea MaryLou, Alba Iulia Revendică

0 / 5
180Lei pe noapte
Printează

Pensiunea MaryLou

Situată în Zona Rezidențială a Cetății din Alba Iulia, Pensiunea MaryLou dispune de 24 de locuri de cazare, la standarde ridicate. În 8 camere (32 mp):

  • 4 camere duble cu paturi separate (twin);
  • 4 camere duble cu pat matrimonial.

Confortul dumneavoastră este completat de liniștea zonei și ospitalitatea gazdelor într-un cadru intim și plin de căldură. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun la restaurantul Pensiunii Marylou.

Pe lângă acestea, Pensiunea MaryLou vă oferă: Wi-Fi, parcare, transport aeroport, cameră de nefumători, gradină/foișor. Pe lângă salonul de afaceri și protocol puteți accesa și salonul de curs și training.

Poziționarea Pensiunii vă permite ca în 15 minute să ajungeți, în zona istorică a orașului, în perimetrul fortificației, a cărei piatră de temelie s-a pus în urmă cu 300 de ani.

Cetatea Alba Carolina–perimetrul magiei medievale

De când a fost dezgropată, Cetatea Alba Iulia Carolina a ajuns, indiscutabil, principala atracţie a oraşului nostru. Ne mândrim cu ea şi încercăm să-i arătăm splendoarea, căci face parte din categoria monumentelor de valoare istorică şi naţională. Graţie reabilitării cu fonduri europene, cetatea a devenit disponibilă atât pentru vizitatori (cei care o tranzitează sau îi admiră unele obiective, fără a înnopta), cât şi pentru turişti (cei ce îi privesc frumuseţile, dar şi înnoptează la o structură de cazare).

La aproape 1km distanță Pensiunea Marylou vă întâmpină cu o terasă la soare și o saună modernă. Această pensiune vine si ne uimește si mai tare prin adăugarea de mici facilități a celor cazați aici:

  • seif în cameră
  • spălat/călcat haine
  • mini bar
  • lustruire pantofi

Cum nu este suficientă o zi să-i descoperiți istoria și să aflați poveștile locurilor și oamenilor celebri care au pășit pe aici, Pensiunea MaryLou, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de cazare. Aici găsiți liniștea specifică zonei rezidențiale a Cetății Alba Carolina, dar și ospitalitatea și profesionalismul echipei „Mary Lou“, când vine vorba de serviciile oferite.

  • Preț 180Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.