Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Manidum, Bușteni Verificat

0 / 5
190Lei Pe noapte
Printează

Pensiunea Manidum Bușteni, este amplasată la 2,4 km de pârtia de schi Kalinderu din Bușteni. Pensiunea Manidum vă oferă facilități de cazare excelente pentru o vacanță de neuitat. În apropierea pensiunii, se află câteva atracții turistice cum ar fi castelul Cantacuzino.

Castelul Cantacuzino

Castelul Cantacuzino din Bușteni este situat în cartierul Zamora, pe strada cu același nume. Clădirea castelului, ale cărei lucrări de construcție au fost finalizate în 1911. A fost realizată de arhitectul Grigore Cerchez la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino.

În pavilionul central se găsește o colecție de heraldică reprezentând blazoanele familiilor înrudite prin alianță cu familia Cantacuzino, precum și portrete ale membrilor familiei din ramura munteană. Castelul a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatră sau fier forjat, șeminee cu piatră albă și ornamente din mozaic.

Camere pentru toate gusturile

Camerele pensiunii au dulap. Există camere atât pentru fumători cât și pentru nefumători. Ambientul cu care vă întâmpină pensiunea este modern, dar în același timp și tradițional. Pensiunea vă pune la dispoziție 8+1 camere matrimoniale. Una dintre ele este suită, adică două camere separate + o baie.

Pensiunea dispune de internet Wi-Fi gratuit, loc de parcare gratuită și de asemenea zone de relaxare.Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Datorită amplasării, Pensiunea Manidum oferă o vedere frumoasă asupra munților Bucegi.

Munții Bucegi

Masivul Bucegi are o formă de potcoavă deschisă spre sud, din centrul căreia izvorește râul Ialomița. Ramurile principale ale potcoavei se întâlnesc în extremitatea nordică chiar în Vârful Omu, punctul culminant al masivului.

În afara celor două ramuri principale, tot din zona vârfului Omu, se mai desprind culmi scurte și abrupte. Către est pornește muntele Moraru, spre nord-est Bucșoiu formează parte din cumpăna apelor, iar către nord Padina Crucii, separă căldările glaciare Mălăiești si Țigănești.

Datorită facilității grătarului vă puteți bucura de aerul de munte. Website-ul nostru vă încurajează să mergeți neapărat la Pensiunea Manidum. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preț în Buşteni! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  • Preț 190Lei Pe noapte
  • Adresă 42 Strada Griviței, 105500 Buşteni, România

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.