Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Ica Revendică

0 / 5
100Lei
Printează

Așezată pe colina localității Valea Drăganului, Pensiunea Ica reprezintă alegerea ideală pentru a scăpa de tumultul vieții cotidiene și pentru a vă încărca cu energie furnizată de satul românesc, vatră a spiritualității autohtone.

Fie că sunteți familiști convinși sau doriți să vă distrați cu prietenii, locația noastră vă oferă toate condițiile necesare.

Livada pensiunii este un adevărat topos pentru cei care doresc să pășească pe pământul reavăn și să contemple concomitent natura sau pentru cei care își doresc să își revina după o noapte de mahmureală originală.

Pensiunea Ica dispune de cinci camere, cumulând 10 locuri, fiecare cameră având grup sanitar propriu.

Trei dintre spațiile de dormit oferă o priveliște de neuitat datorită balconului pe care îl au, surprinzând înălțimile localității, însă toate cele cinci camere sunt unice prin modul în care capturează panorama naturii, astfel încât dimineața când te trezești ai impresia că ești într-un cadru de basm.

Terasa este `centrul de comandă` de unde puteți survola cu privirea fie înspre livezile din apropiere pentru ` a prinde` în flagrant câte un copil care după munca asiduă a câmpului își potolește pofta cu un măr de vară, fie înspre îndepărtare pentru a vedea Vlădeasa care și-a tivit cu atâta migală poala

  • Preț 100Lei
Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.