Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Gasthof Sara, Sibiu Revendică

0 / 5
de la 160Lei
Printează

Pensiunea Gasthof Sara, Sibiu

Pensiunea Gasthof Sara este amplasată în vechiul cartier Săsesc Neppendorf, într-o zonă foarte liniştită, a oraşului Sibiu.

Pensiunea se află la doar 2 km distanţă de centrul istoric al Sibiului şi la aproximativ 5 minute de aeroport.

Spaţiile de cazare sunt foarte confortabile, dotate cu mobilier modern iar serviciile oferite sunt de calitate.

Personalul pensiunii este bine pregătit, amabil şi prietenos, mereu la dispoziţia clienţilor.

Fiind clasificată la categoria de 3 stele, pensiunea Gasthof Sara oferă toate condiţiile necesare asigurării unei şederi plăcute.

Pensiunea este un loc ideal atât pentru turiştii aflaţi în tranzit cât şi pentru cei care doresc vizitarea obiectivelor turistice din zonă şi caută un spaţiu de odihnă confortabil.

Localizarea Pensiunii Gasthof Sara

Pensiunea Gasthof Sara este situată pe Calea Turnişorului, nr. 139, Sibiu, judeţul Sibiu, foarte aproape de centrul istoric.

În apropierea pensiunii se află unele atracţii principale precum: Piaţa Cibin – amplasată la 1,6 km, Parcul Sub Arini situat la 1,8 km, Pasajul Scărilor – la 2 km, Podul Minciunilor – la 2,1 km, Sala Polivalenta Transilvania – 2,2 km, Muzeul de Istorie a Farmaciei – la 2,2 km, Grădina Zoologică Sibiu, la 3,8 km.

Lacul Ocna Sibiului este situat la 14 km, râul Cibin-Baraj la 15 km iar instalaţia prin cablu Arena Platos-Paltinis este situată la 30 de km.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află chiar în fața proprietăţii. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internaţional Sibiu, situat la 2,5 km.

Structura de cazare şi dotări

Pensiunea Gasthof Sara pune la dispoziţia oaspeţilor săi 24 de spaţii de cazare cu o capacitate totală de 61 de persoane.

Spaţiile de cazare sunt structurate astfel:

  • 2 camere duble dotate cu paturi matrimoniale;
  • 10 camere duble dotate cu paturi twin;
  • 12 camere triple.

Toate camerele sunt foarte curate şi confortabile, mobilate modern şi elegant.

Fiind clasificată la categoria de 3 stele, se respectă standardele impuse iar camerele deţin dotări precum: paturi matrimoniale sau twin, aer condiţionat, televizor cu canale prin cablu, încălzire centrală, noptiere, scaune, veioze, măsuţe, conexiune internet.

Fiecare camere este prevăzută cu grup sanitar propriu, dotat cu cabină de duș, lavoar, toaletă, oglindă, prosoape. Clienţii beneficiază şi de unele articole de toaletă gratuite.

Facilităţi

În toată unitatea se asigură conexiunea la internet wi-fi, în mod gratuit.

În exteriorul pensiunii Gasthof Sara este disponibilă o grădină şi o terasă, dotate cu mobilier specific. Acestea sunt locuri ideale pentru relaxare în orice moment al zilei. Oaspeţii se pot bucura de aerul curat, pot savura o băutură sau pot să se joace diverse jocuri.

Tot în exteriorul pensiunii, este disponibil şi un foişor şi un loc pentru grătar. Fumătorii au de asemenea, un loc special amenajat pentru fumat.

Pensiunea dispune de o cafenea unde se poate lua micul dejun zilnic. Se oferă pe tot parcursul zilei cafea şi alte băuturi.

Copiii au la dispoziţie un loc special amenajat de joacă şi o varietate de jocuri şi puzzle-uri.

Oaspeţii se pot bucura şi de un lounge comun dotat cu TV şi bibliotecă. În incinta acestui lounge, vă puteţi relaxa şi odihni, urmărind diverse programe sau citind o carte.

Pensiunea acceptă accesul animalelor de companie.

Sala de conferinţă

Pesiunea Gathof Sara dispune de o sală cu suprafaţa de 110 mp, şi o capacitate totală de 60 de persoane.

Această sală este ideală pentru organizarea unor evenimente private diverse precum întâlniri de afaceri, şedinţe, conferinţe, traininguri, seminarii, etc.

Pensiunea oferă unele facilităţi de organizare iar sala este dotată corespunzător cu tehnologie modernă.

Servicii

Menajul este asigurat zilnic în cadrul unităţii. Lenjeriile de pat şi prosoapele de baie se schimbă cu regularitate.

Recepţia este deschisă în permanenţă. Se pune la dispoziţia clienţilor o cameră pentru depozitarea bagajelor.

La cerere, se pot acorda servicii de călcătorie, spălătorie, curăţătorie chimică, transport auto, servicii de fax/copiator.

Clienţii au la dispoziţie parcare gratuită pe strada însă nu este supravegheată video. Se poate oferi parcare subterană în garajul proprietăţii, la un cost suplimentar. Locurile sunt acordate în funcţie de disponibilitate.

Check-in şi check-out

Ocuparea unei camere se va face în intervalul orar 14:00 – 22:00 iar părăsirea unei camere se va efectua în intervalul 11:00 –12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip MasterCard, Visa, Maestro, American Express.

Sunt acceptate şi tichetele de vacanţă ca modalitate de plată, cele de tip Sodexo.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârste cuprinse între 0–11 ani se pot caza împreună cu părinţii şi pot folosi un pat existent al camerei. Pentru aceştia se va achita suma de 10 RON pe noapte, pentru un copil.

Nu sunt disponibile pătuţuri sau paturi suplimentare.

Date de contact:
Calea Turnişorului, nr. 139, Sibiu, judeţul Sibiu
Telefon: 0744 591 631
De la 160 RON

  • Preț de la 160Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.