Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Element, Alba Iulia Revendică

0 / 5
Printează

Pensiunea Element, Alba Iulia

Pensiunea Element este o proprietate de 4 stele situată în Alba Iulia. Oferind o grădină, casa de oaspeți de 4 stele are camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit, fiecare cu o baie privată. Proprietatea este pentru nefumători și este situată la 2,5 km de Cetatea Alba Iulia-a treia poarta.

Este așezată în apropierea celor mai importante atracții turistice, într-o zonă verde și foarte liniștită, numită Schit. Pensiunea Element își întâmpină oaspeții într-un spațiu intim cu design modern.

Schitul Sfântul Lazăr

La 14 noiembrie 1999, biserica din lemn este strămutată într-un loc numit „Valea Popii”, în nord-vestul localităţii, la 500 m de Calea Moţilor, şoseaua ce duce spre Apuseni. Pe locul vechii biserici din lemn, s-a zidit o nouă biserică şi comunitatea monahală a fost schimbată de maici.

Duhovnic fiind Sfântul Părinte Lazăr Tabra, iubit şi apreciat de credincioşii din ţară şi de peste hotare. În anul 2001, în Sâmbăta lui Lazăr, biserica schitului primeşte hramul „Învierea Sfântului şi Dreptului Lazăr”, de la aceeaşi dată schitul numindu-se oficial „Sfântul Lazăr”.

Servicii de cazare

Printre cele mai noi spații de cazare din cetatea Alba Iulia, pensiunea Element oferă vizitatorilor un loc plin de siguranță și intimitate. Toate cele 7 camere spațioase și cele 3 apartamente sunt dotate cu baie proprie, paturi confortabile, așternuturi și prosoape impecabile. Pensiunea vă pune la dispoziție servicii de cazare și facilități în cele mai bune conditii:

  • Camera Twin
  • Camera Double
  • Camera Double PLUS
  • Apartament Double
  • Apartament Double PLUS
  • Apartament Double Extra

Camerele Pensiunii Element sunt dotate cu un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu și Wi-fi gratis. Oaspeții hotelului pot savura un mic dejun tip bufet. Pensiunea Element oferă o terasă și o parcare privată în curtea interioară.

Piesele de mobilier și zonele de lumină au fost puse în scenă cu grijă pentru a corespunde funcționalității căutate de oaspeți în spațiul respectiv. Materialele reci, minerale, precum betonul, gresia și sticla întâlnesc finisaje calde de lemn. Pe care sunt inserții de material textil bej sau gri.

Personalul din Pensiunea Element este calificat în a trata cu discreție și amabilitate fiecare nevoie a călătorilor indiferent dacă vin pentru business sau doar pentru relaxare.

Numărul mic de locuri de cazare al pensiunii, ii permit acordarea unei atenții deosebite tuturor detaliilor, de la cel mai mic la cel mai mare.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, la 74 km de pensiune.

 

 

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.