Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Comfort, Sovata Revendică

0 / 5
de la 200Lei
Printează

Pensiunea Comfort, Sovata

Pensiunea Comfort este situată în staţiunea Sovata, la doar câteva minute de mers pe jos de Lacul Ursu care este principala atracţie a zonei.

Pensiunea este o construcţie nouă, modernă, clasificată la 3 stele, oferind servicii de cazare superioare pe toată perioada anului, la preţuri foarte avantajoase.

Personalul pensiunii este foarte amabil şi atent la solicitările turiştilor, fiind preocupaţi în permanenţă de satisfacerea acestora. Pentru a avea parte de un sejur relaxant şi plăcut, într-un mediu caracterizat de o atmosferă liniştită.

În apropierea proprietăţii, la doar 100 de metri se află ştrandul şi baza de tratament Lacul Negru.

Aeroportul cel mai apropiat de pensiune, este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, care este situat la 70 de km.

Structura de cazare a pensiunii şi facilităţile oferite

Pensiunea Comfort pune la dispoziţia oaspeţilor săi 14 spaţii de cazare, cu o capacitate totală de 28 de adulţi.

Camerele sunt mobilate modern, izolate fonic, foarte curate, spaţioase şi confortabile.

În toate spaţiile de cazare se regăsesc dotări precum: pat matrimonial sau câte 2 paturi individuale, baie proprie cu duș, TV cu canale prin satelit, covoare, detector de fum, dulap, frigider, încălzire centrală, uscător de păr, conexiune wireless, balcon. Sunt oferite gratuit şi unele articole de toaletă.

La cerere, se pot adăuga paturi suplimentare în camere, în funcţie de necesitate.

Facilități

Pensiunea pune la dispoziţia clienţilor şi o bucătărie comună, complet utilată şi o sală de mese foarte spaţioasă, unde aceştia pot servi masă după bunul plac.

De asemenea, în cadrul pensiunii se află şi un lounge comun, fiind un spaţiu ideal de relaxare, unde turiştii se pot destinde pe timpul zilei.

În exteriorul pensiunii, oaspeţii se pot bucura de o grădină şi de o terasă la soare, acestea fiind dotate cu mobilier exterior.

Pensiunea dispune şi de un loc amenajat special pentru grătar şi un loc amenajat pentru fumători.

Pentru clienţi, sunt oferite şi locuri de parcare gratuită. Parcarea este supravegheată în permanenţă.

Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de unele facilităţi atât în ceea ce priveşte accesibilitatea cât şi referitor la spaţiile de parcare.

Servicii

Curăţenia este menţinută în constant în spaţiile de cazare iar personalul pensiunii este disponibil în permanenţă pentru a se ocupa de solicitările turiştilor.

Pensiunea Comfort oferă şi unele servicii de fax/copiator iar contra cost sunt oferite servicii de livrări alimente.

Pentru copii, sunt disponibile unele canale TV cu programe speciale pentru cei mici, o gamă largă de jocuri şi puzzle-uri.

Activităţi

În zona proprietăţii, se pot organiza activităţi diverse, precum: tururi de mers pe jos, drumeţii, călării, schi pe perioada iernii şi multe altele, în funcţie de preferinţele fiecărui turist.

Check-in şi check-out

Check-in-ul se va face în intervalul orar 15:00–18:00 iar check-out-ul se va facă până la ora 11:00 dimineaţa.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, MasterCard şi Maestro.

Facilităţi cazare copii

Toţi copiii sunt bineveniţi la pensiunea Comfort.

Copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 2 ani pot beneficia de un pătuţ sau pot folosi un pat existent al camerei, fără a achita costuri suplimentare.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani pot folosi în mod gratuit un pat existent din cameră în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii. Dacă se solicită un pat suplimentar, se va achita suma de 30 RON pe noapte pentru un copil.

Pentru copiii cu vârste între 11–17 ani, se va solicita un pat suplimentar pentru care se va percepe suma de 30 RON pe noapte, pentru un copil.

Numărul maxim de pătuţuri şi pături suplimentare sau de copii care se pot caza în paturile existente, depinde de capacitatea maximă a camerei rezervate.

Date de contact:
Strada Bradului, nr. 20, Sovata
Telefon: 0741 262 515
e-mail: pensiunea.comfort@gmail.com
De la 200 RON

  • Preț de la 200Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.