Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Cătălin, Oradea Revendică

0 / 5
60Lei pe noapte
Printează

Pensiunea Cătălin

Situată în centrul localităţii Băile 1 Mai, la 5 kilometri de centrul oraşului Oradea, și în aproprierea Ștrandului Venus,  pensiunea Cătălin dispune de 34 locuri de cazare împărţite în 12 camere, astfel:

  • 8 camere matrimoniale;
  • 4 camere a două paturi;

Pensiunea Cătălin vă oferă facilităţi ca parcare păzită, internet wireless,etc. Locaţia este orientată spre turismul de business, fiind deschisă tot timpul anului.

Oaspeții care doresc să călătorească fără multe bagaje au la dispoziție prosoape și lenjerie de pat, la un cost suplimentar.

Toate unităţile includ o bucătărie complet utilată, unde oaspeţii îşi pot pregăti mesele dorite.

Proprietatea deține o terasă la soare, iar în imediata apropiere a casei la țară se poate schia.

Pensiunea Cătălin se află la 33 km de Voineasa-Transalpina și de Voineasa Munte. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 109 km de proprietate.

Vidra-Voineasa

Vidra-Voineasa, nordul judeţului Vâlcea. O zonă superbă în care s-au investit începând cu 2009 peste 40 de milioane de euro.

Cel mai modern domeniu schiabil din România: în proiect au fost 80 de km de pârtie, accesibili fiind acum doar… 9 km. 2 telegondole şi 2 teleschiuri şi un telescaun ar putea să urce pe cele 6 pârtii, mii de schiori.

Biserica Greco Catolică Haieu

Biserica Greco Catolică Haieu-Băile 1 Mai este o biserică nouă, la doi pași de Pensiunea Cătălin. Locul unde este construită a fost sfinţit de către Episcopul greco catolic de Oradea, Virgil Bercea în anul 1999, luna august.

Construcţia bisericii a început în toamna aceluiaşi an şi s-a finalizat doi ani mai târziu(august 2001). Sfinţirea bisericii a fost făcută la data de 28 august 2001. Biserica a fost construită în cinstea vizitei istorice a preasfinţiei sale „Papa Ioan Paul al II-lea” şi cu sprijinul financiar al postului de televiziune din Italia „TELEPACE” din Verona.

Biserica a fost consacrată de Preafericitul Părinte Patriarh al Antoniei, Cardinalul Ignace, Moussa Daona, Prefect al Congregaţiei pentru Bisericile Răsăritene.

  • Preț 60Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.