Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Belvedere, Transfăgărășan Revendică

0 / 5
de la 100Lei
Printează

Pensiunea Belvedere, Transfăgărășan

Situată pe DN 7C Transfăgărășan, în satul Corbeni, judeţul Argeş, Pensiunea Belvedere are o poziţie geografică de excepţie. Se află într-un cadru natural, înconjurată de peisaje montane deosebit de frumoase.

Pensiunea este amenajata în stil rustic şi este clasificată la catergoria de 3 stele, oferind oaspeţilor săi spaţii de cazare curate, spaţioase şi confortabile.

Turiştii se pot bucura de o vacanţă liniştită şi relaxantă. La baza muntelui său se pot aventura în diverse excursii şi drumeţii spre împrejurimi pot vizita numeroase obiective turistice.

Amplasarea Pensiunii Belvedere

Amplasată pe spectaculosul traseu de munte Transfăgărășan, Pensiunea Belvedere garantează turiştilor o experienţă unică, de neuitat, în mijlocul naturii, la poalele muntelui Ghițu.

În apropierea pensiunii se află şi Cetatea Poenari care a fost un punct de refugiu a lui Vlad Ţepeş. Situată la doar 5 km distanţă, iar la 9 km distanţă de proprietate se afla Barajul Vidraru.

De asemenea, la doar 10 minute de mers cu maşina se afla şi Mănăstirea Curtea de Argeş.

Printre atracţii turistice din zona aflate la distanţe relativ mici se mai enumeră şi Mănăstirea Antonești, Cheile Argeșului, oraşul istoric Curtea de Argeş care a fost prima capitală a Ţării Româneşti. Precum și Fântâna Meşterului Manole, Biserica Domnească şi multe altele.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, aflat la 68,8 km.

Structura de cazare a pensiunii

Pensiunea Belvedere pune la dispoziţia oaspeţilor săi peste 100 de locuri de cazare, camerele fiind structurate astfel:

• camere dotate cu pat matrimonial;
• camere dotate cu un pat matrimonial şi unul pentru o singură persoană;
• apartamente cu 2 camere, fiecare cameră fiind dotată cu pat matrimonial

Toate camerele pensiunii sunt mobilate corespunzător şi modern, au baie proprie cu cabină de duș, TV cu programe prin satelit, conexiune internet, balcon. Sunt oferite şi unele articole de toaletă gratuite.

Facilităţi şi servicii

Pensiunea Belvedere oferă parcare gratuită, accesul la grădină, loc special amenajat pentru grătar, tenis de masă şi biliard.

Este disponibil şi un restaurant care are o capacitate de 100 de locuri, o terasă exterioară cu o capacitate de 50 de locuri şi foişoare în care oaspeţii pensiunii pot servi masa.

În cadrul pensiunii se pot organiza conferinţe, seminarii, team building, cine festive, nunţi, aniversări, botezuri.

De asemenea, Pensiunea Belvedere oferă grupurilor organizate – tabere şcolare şi excursii, toate facilităţile şi serviciile necesare pentru a petrece o vacanţă de neuitat.

Rezervările sunt sigure şi se acceptă plata cu cardul.

Check-in şi Check-out

Check-in-ul se va face începând cu ora 14:00 iar check-out-ul se va efectua până la ora 10:00 dimineaţa.

Facilităţi cazare copii

Copiii sunt bineveniţi la pensiunea Belvedere, iar cei cu vârsta de până la 6 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

Pensiunea nu oferă opţiunea de a solicita paturi sumplimentare în camere.

Traseul montan Transfăgărășan

Drumul montan Transfăgărășan leagă regiunea istorică a Transilvaniei de Muntenia şi este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România.

Fiind construit ca să treacă peste cel mai înalt lanţ muntos din ţara noastră, peste Munţii Făgăraş, transversarea drumului oferă un peisaj montan excepţional, care va impresiona cu siguranţă orice turist.

Drumul Transfăgărășan porneşte de lângă oraşul Piteşti, din comună Bascov şi duce la Curtea de Argeş.

La Arefu, după Curtea de Argeş, începe porţiunea de drum care a fost inaugurată în 20 septembrie anul 1974. Merge până la Cârţişoara, oraşul Sibiu şi urcă la o altitudine de 2030 m.

Drumul marcat de serpentine este o provocare la urcare pentru orice autovehicul, viteză maximă de rulare fiind de 40 km/h din cauza acestora şi a drumului în rampă.

Transfăgărășanul deţine cele mai multe viaducte şi tunele decât oricare alt drum al României. În apropierea celui mai înalt punct al ascensiunii, în zona Bâlea Lac, traseul trece prin cel mai lung tunel-aproape 1000 m, din România.

Din cauza zăpezii care acoperă drumul, Transfagarasnul se închide la sfârşitul lunii octombrie fiind redeschis în luna iunie.

Date de contact:
Sat Corbeni, nr. 225, Transfăgărășan, judeţul Argeş
Telefon: 0756 599 507
e-mail: rezervaribelvedere@gmail.com
De la 100 RON

  • Preț de la 100Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.