Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Ave, Alba Iulia Verificat

0 / 5
de la 195Lei
Printează

Pensiunea Ave

 

Aflată în aproprierea intrării în Cetatea Alba Carolina. Pensiunea Ave, este amplasată pe Bulevardul Horea, la nr. 27, Alba Iulia, și vine în întâmpinarea clienților cu facilități și confortul unei locații premium.

Cei care caută un loc de cazare au la dispoziție nu mai puțin de 13 camere cu băi proprii. Mobilate într-un stil clasic așa cum, a fost gândită întreaga pensiunie. Dacă optați pentru pensiunea Ave, puteți alege, în funcție de necesități și preferințe. Cum ar fi:

  • 3 camere Deluxe, incluzând pat matrimonial și canapea;
  • 6 camere Double, cu pat matrimonial;
  • 3 camere Twin, cu două paturi de câte o persoană, care pot fi unite;
  • 1 cameră Single, cu un pat matrimonial cu dimensiunea de 1.60×2.00 metri.

Pensiunea oferă, pe lângă cazare, serviciul de mic dejun care poate fi servit într-un spațiu generos, amenajat în stilul specific. În plus, pentru cei care doresc să își petreacă timpul în aer liber, în curtea pensiunii va exista și un loc în care clienții își pot savura cafeaua sau se pot relaxa.

Pensiunea Ave, este amplasată la câteva minute de o stație de taxi și de una destinată transportului în comun. În plus, pensiunea le pune la dispoziție clienților o parcare interioară pentru autoturisme. Proprietatea este de nefumători și se află la 1,2 km de Cetatea Alba Iulia-poarta a treia.

Localizarea le dă posibilitatea celor cazați să pătrundă în interiorul Cetății din Alba Iulia în numai câteva minute. Aflându-se foarte aproape de majoritatea obiectivelor de mare interes care pot fi vizitate în municipiu.

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Sibiu, situat la 73 km de pensiune. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Această proprietate este foarte bine cotată pentru locația sa excelentă cât și pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Alba Iulia!

  • Preț de la 195Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.