Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Andree, Sinaia Verificat

0 / 5
123Lei pe noapte
Printează

Pensiunea Andree, Sinaia situată la 100 m de Castelul Peleș, Pensiunea Andree Sinaia, dispune de un peisaj montan absolut încântător.

Pensiunea dispune de 23 camere pentru cazare complet mobilate și dotate cu pat dublu, TV cu cablu, frigider, baie proprie si conexiune Wi-Fi. Stilul si eleganța camerelor au menirea de a garanta confortul și relaxarea dumneavoastră.

Pensiunea dispune de o varietate mare de preparate culinare. Specificul tradițional românesc și ambianța plăcută a restaurantului vă așteaptă cu drag. Specialiștii culinari vă oferă zilnic un meniu diversificat la cele mai bune prețuri din zonă.

În pensiuna Andree Sinaia, se organizează mese festive de orice fel: banchete,zile de naștere,botezuri și nunți.

Una dintre cele mai importante clădiri din statiune este Castelul Peleș, care a fost construit de către Regele Carol I.

Castelul Peleș

Planurile castelului au fost realizate de arhitectul german Johannes Schultz. Acesta a câştigat simpatia lui Carol cu o arhitectură neo-renascentistă de inspiraţie germană.

La sfârşitul secolului al XIX-lea, castelul Peleș se număra printre cele mai moderne reşedinţe regale europene. Castelul beneficia de electricitate, lift interior şi încălzire centrală.

Prima etapă a construcţiei a fost finalizată în 1883 şi a necesitat fonduri de aproximativ 6, 5 milioane lei-aur (astăzi circa 50 milioane de dolari)

În orașul Sinaia se află căteva monumente istorice de arhitectură de interes național:

Cazinoul Sinaia

Cazinoul Sinaia, gazdă a numeroase conferințe, simpozioane, congrese și reuniuni naționale și internaționale, este, în același timp, locul preferat pentru organizarea unor expoziții deosebite de artă plastică și fotografie, lansări de carte, concerte și spectacole. Într-un cadru intim oferit de sala de concerte a Castelului Peleș, se organizează manifestări specific culturale, seri muzicale, concerte.

Mănăstirea Sinaia

Pentru turiştii care vin sa viziteze “Perla Carpaţilor”, Mânăstirea ortodoxă Sinaia reprezintă unul dintre obiectivele cele mai importante care trebuie să merite toata atenţia.

Situată într-un cadru mirific,datează de la sfârşitul secolului XVII şi reprezintă cartea de identitate a oraşului, deoarece este prima construcţie din spatiul actualei staţiuni. Ctitorul Mânăstirii este Spătarul Mihail Cantacuzino,comandantul armatei din Ţara Românească a secolului XVII.

Casa memorială “George Enescu” sau vila “Luminis”

Se află situată în cartierul Cumpătu, cartier al oraşului Sinaia situat pe versantul drept al râului Prahova. În destinul strălucit al lui George Enescu, oraşul Sinaia şi vila “Luminis” au o semnificaţie aparte. George Enescu şi-a organizat viaţa în aşa fel încat, în perioada dintre concerte, să-şi afle răgazul de a putea scrie, facându-şi un refugiu din vila de la Sinaia.

Vila nu a fost construită întamplator la Sinaia, deoarece Enescu a fost legat atât sentimental cât și profesional de acest oraş, datorită sprijinului reginei Elisabeta, Castelul Peleş fiind pentru el o poartă de lansare în lumea culturală muzicală a momentului.

Website-ul nostru are încredere în Pensiunea Andree Sinaia!

  • Preț 123Lei pe noapte
  • Persoana contact Dorel

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.