Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Allegria, Oradea Revendică

0 / 5
135Lei pe noapte
Printează

Pensiunea Allegria

Pensiunea Allegria este situată în centrul staţiunii Băile 1 Mai. Pensiunea oferă 14 camere spaţioase şi foarte comfortabile. Tarife în perioada sezonieră:

  • Cameră cu un pat (1 pers.)-135 lei
  • Cameră Single-180 lei
  • Cameră Double-220 lei
  • Apartament (2 pers.)-250 lei
  • Pat suplimentar-150 lei
  • Mic dejun exterior- 35 lei
  • Acces centrul Spa pentru clienți din exterior-60 lei

Toate spaţiile de cazare din pensiunea Allegria sunt dotate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internaţionale, internet wireless , băi proprii cu dus şi uscător de păr, climatizare.

Centrul Spa-cu saună, baie de aburi, aromaterapie, cromoterapie, piscină interioară și exterioară cu apă termală, coktail bar, masaj ,tratamente corporale.

Crama Allegria, construită în stil gotic, oferă 90 de locuri de relaxare. La fel de clasic și elegant, restaurantul pensiunii Allegria pune la dispoziție 34 de locuri.

În timpul verii pensiunea dispune de o grădină de vară (terasă), aproximativ 100 de locuri. De asemenea dispune de posibilitatea amenajării unor săli de conferinţe (50 locuri). Acestea au în dotare: retroproiector, instalaţie de sonorizare, ecran de proiecţie, etc. Pot fi adaptate diverselor tipuri de evenimente: conferinţe, training-uri, work-shop-uri, expuneri.

Pensiunea Allegria pune la dispoziția clienților și transport la și de la aeroport.

Dacă aceste lucruri nu v-au convins, pensiunea mai oferă și serviciul de ”rent a car”. Contra cost, evident, puteți închiria mașini pentru o mobilitate mai ușoară.

În prețul de cazare este inclus micul dejun iar mesele de prânz și cină se pot comanda la cerere.

Ştrandul Venus

Ştrandul Venus din Băile 1 Mai–amplasat la intrarea în staţiune, vizavi de Pensiunea Allegria. Este cel mai mare ştrand termal din această staţiune.
Cele 8 bazine cu apă termală, grupate unul lângă altul, cu terasă în mijloc, vă vor stârni interesul. Mai sunt 2 bazine mici rotunde pentru copii, unde apa este maxim 0, 5 m.

De asemenea este un bazin mai mare, trapezoidal, unde adâncimea apei creşte până la aprox 2, 5 m. Există şi un bazin rotund cu trambuline şi adâncime de aprox. 4 m. Sunt 2 trambuline laterale mai mici şi încă 2 trambuline mai înalte, se urcă pe o scară de fier, cea mai mare trambulină fiind la 5 m.

  • Preț 135Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.