Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Pensiune

Pensiunea Agrementul, Geoagiu Băi Revendică

0 / 5
120Lei pe noapte
Printează

Pensiunea Agrementul, Geoagiu Băi

Pensiunea Agrementul este situată în centrul Staţiunii Balneoclimaterice – Geoagiu Băi, care se afla la doar 12 km de oraşul Orăştie. În mijlocul unor coline înconjurate de pădure, la o altitudine de 350 m.

Pensiunea va pune la dispoziţie 9 camere duble, iar tariful de cazare este de 120lei/ cameră dublă. Camerele sunt foarte spaţioase şi confortabile iar serviciile oferite sunt de calitate. Personalul pensiunii fiind în permanenţă la dispoziţia clienţilor pentru a se asigura că aceştia beneficiază de toate condiţiile necesare pentru a avea parte de o experienţă plăcută şi relaxantă.

Fiecare cameră a pensiunii este dotată cu baie proprie, apă caldă în permanenţă, duşuri de tip hidro-masaj, TV cu programe prin cablu. Precum și aer condiţionat, minibar și internet wireless. De asemenea, puteţi beneficia şi de room service.

Sală festivități

Pensiunea Agrementul vă mai pune la dispoziţie şi o sală care este ideală pentru festivităţi de orice fel. Precum: mese festive, dineuri, recepţii, petreceri organizate, mese de prânz, având o capacitate de 350 de locuri, o terasă cu capacitate de 150 de locuri, acoperită şi 2 saloane restaurant în care găsiţi produse preparate pentru toate gusturile.

Printre facilităţi se mai enumara şi următoarele: frigider în unitate, loc amenajat special pentru joacă, spălătorie, curte interioară. Dar și foişor în curte în care vă puteţi petrece în linişte timpul, seif la recepţie şi parcare.

Poziționare pensiunea Agrementul

Datorită poziţionării sale, pensiunea Agrementul se află la distanţe foarte mici de principalele locaţii ale zonei, astfel în mai puţin de un minut de mers pe jos o să ajungeţi la Ştrandul Termal. Tot într-un minut ajungeţi şi la discotecă Trabostes Geoagiu Băi sau la Băile Daco Romane iar în 5 minute de mers pe jos, o să ajungeţi la Cascadă.

Staţiunea Geoagiu Băi

Localitatea Geoagiu în care se află staţiunea, este cunscută de pe vremea romanilor. Băile având inițal denumirea de „Germisara cum thermis” sau „Thermae Gemisara”. Acestea s-au păstrat în aproximativ aceeaşi formă ca şi în antichitate, funcţionând de-a lungul timpului în două faze – întâi Germisara iar apoi Termele Dodonei.

Principalele puncte de atracţie din această zonă sunt:

  • Apele mezotermale minerale – rezervaţie naturală de tip mixt cu o suprafaţă de 8ha. Fiind un complex forestier valoros de protecţie a tuturor izvoarelor cu apă termală din acea zonă;
  • Băile Termale Romane – au o formă circulară, cu diametrul de 90-95 m, în centrul cărora există o cavitate naturală rezultată datorită activităţii apelor din subteran. Se afla în punctul numit Dâmbul Romanilor
  • Cascada care se afla la doar câteva minute de staţiune, pe râul Clocota şi are o cădere de aproximativ 43 de m înălţime;
  • Castrul Roman Germisara – care a fost iniţial un castru de unitate auxiliară. În acest castru au fost cantonate unele subunităţi ale Legiunii a XII–a Gemina şi unitatea militară Numerus Singulariorum Britannicianorum.
  • Biserica tip „Rotondă” edificată la sfârşitul secolului XI. Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” care a fost construită în anul 1932;
  • Drumul Roman – care este un drum pavat cu dale poligonale şi care avea un rol de lagatură cu castrul roman;
  • Ştrandul cu ape termale deţine 3 bazine care au apă termală – un bazin olimpic, care este unicul din Transilvania, având o adâncime de 2,4 m. Un bazin mediu a cărui adâncime începe de la 1,6 m şi creşte până la 3 m şi un bazin mic cu o adâncime de 1,6 m.

Apele mezotermale minerale

Apele mezotermale minerale din staţiune sunt recomandate atât pentru cure interne fiind foarte benefice pentru afecţiuni. Precum alergii, gastrita, anemii, diabet, hepatită, covalescente după unele boli infecţioase. Cât şi pentru cure externe fiind benefice pentru afecţiuni ale sistemului periferic, afecţiuni ale aparatului locomotor – nevralgii, reumatism. În special afecţiuni ginecologice şi tulburări circulatorii.

Factorii naturali benefici pentru anumite cure constau în ape care sunt minerale alcaline, bicarbonatate, uşor sulfuroase, termale (29 – 32 grade C), climat sedativ, nămol de turbă.

Date de contact:
Staţiunea Geoagiu Băi, Str. Germisara, BL P1 Parter, jud Hunedoara
Email: agrementulgeaogiubai@yahoo.com
Telefon: 0756 047 957; 0733 016 944;

  • Preț 120Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.