Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Motel/Hostel

Motel Dacia, Alba Verificat

0 / 5
Printează

Motel Dacia, Alba

Motel dacia, Alba

Motel Dacia, Sebeș, numarul locurilor de cazare este de 76, iar numarul de camere disponibile este de 38. Prețurile pe noapte încep de la 90 RON.

Motel Dacia, Str. Drumul Sibiului Nr. 42, Oraș Sebeș, Județul Alba, Romania. Putem spune că, motelul Dacia, este una dintre cele mai vechi unităţi de cazare şi masa din judeţul Alba. Motelul este situat la intrarea în orașul Sebeş, cum veniți de la Sibiu.

Motel Dacia, se bucură în general de oaspetii care tranzitează Sebeşul și doresc un spațiu de cazare liniștitor. De asemenea, cei care vizitează superba vale a Sebeşului, cunoscută şi ca „Valea Frumoasei”, sunt invitați să ne viziteze.

Dacă sunteți interesați să vizitați cetatea Alba Iulia, vă putem spune că aceasta se află la doar 15 km distanţă.

Unitatea noastră de cazare Motel Dacia, vă pune la dispozitie un număr de 36 de camere. Camerele sunt dotate cu 2 paturi, camere cu pat matrimonial și un apartament cu 2 camere, mobilat perfect.

În comparație cu alte hoteluri sau moteluri, putem spune că prețurile noastre sunt destul de accesibile. Spre exemplu, avem camere care au un preț de 90 de lei. Toate camerele sunt dotate cu baie, apa caldă fără întrerupere, televizor color și alte facilități.

Răpa roșie, un monument superb al naturii

Dacă încă nu ați vizitat „Răpa roșie”, un monument superb al naturii, vă putem spune că Motel Dacia, vă oferă această posibilitate. Din locația noastră se poate vedea întreg orașul Sebeș. În trecut, sebeșul avea o reputație specială.

Râpa Roșie este o rezervație geologică, cu o suprafata de aproximativ 10 hectare. Pereții săi au înălțimi cuprinse între 80 – 100 m. Apa sapă în lutul colinei și lasă în urmă forme ciudate – cum ar fi turnuri, coloane, piramide, etc. Toate aceste forme ciudate au o culoare roșiatică.

Înainte să apară autostrada Deva-Sibiu, Sebeșul era considerat cel mai aglomerat oraș din țară. De la Sebeș, la Alba Iulia, drumul durează aproximativ 20-25 de minute cu mașina.

Ce se poate mânca la Motel Dacia?

Ei da, aici avem o prezentare foarte bună! In meniul restaurantului puteți găsi preparate din bucătăria autohtona și bucătăria internațională. De-a lungul timpului, bunătățile noastre au încântat persoanele care ne-au trecut pragul. Aici ne putem mândri cu:

 • Fajitas de porc
 • Fajitas de pui
 • Bruschete con pomodoro & parmigiano
 • Ciorbă de porc à la grec
 • Nelipsita Ciorba de burtă
 • Ceafa de porc la gratar
 • Ciolan de porc cu iahnie de fasole
 • Persoana contact Motel dacia
 • Adresă Str. Drumul Sibiului Nr. 42
  Sebes, Jud. Alba, Romania

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.