Oferte de Cazare și Informații din Turism

Locație: Alba Iulia

Cazare Alba Iulia

Cazare Alba Iulia

Cazare Alba Iulia, toate anunțurile de cazare Alba Iulia, cu prezentare text, informații de contact și imagini. Portalul nostru de cazare, vă oferă informații reale ale locațiilor, hotelurilor și pensiunilor din Alba Iulia.

Punctul de atracție al orașului este Cetatea Alba Iulia, inclusă în numeroasele excursii în Transilvania. Cetatea Alba Iulia este una dintre atracțiile de top ale României, un loc în care istoria se întoarce înapoi cu 2.000 de ani până în momentul în care Imperiul Roman, a cucerit Regatul dac.

Un Castrum Roman, o fortificație medievală și o cetate mare sub autoritatea Imperiului Habsburgic, Alba Iulia, a fost și scena primei și scurtei uniuni romane din anul 1600.

Cetatea Alba Iulia, este impresionantă! Putem spune că este cea mai faimoasă, mai ales în ziua de 1 decembrie. La 1 Decembrie 1918, Transilvania a hotărât unirea cu România, sărbătorită astăzi ca Ziua Națională a țării.

Ofertele de cazare Alba Iulia, sunt adăugate de proprietari, administratori de hoteluri și pensiuni. Toate ofertele sunt controlate și actualizate săptămânal.

Lei
Lei

8 anunțuri de cazare găsite

Cazare Pensiune

Pensiunea Element, Alba Iulia

Pensiunea Element, Alba Iulia Pensiunea Element este o proprietate de 4 stele situată în Alba Iulia. Oferind o grădină, casa…

Mai mult

Locație
Alba Iulia
Rating
0 / 5
Cazare Pensiune

Pensiunea MaryLou, Alba Iulia

Pensiunea MaryLou Situată în Zona Rezidențială a Cetății din Alba Iulia, Pensiunea MaryLou dispune de 24 de locuri de cazare,…

Mai mult

Preț
180Lei pe noapte
Locație
Alba Iulia
Rating
0 / 5
Cazare Hotel

Hotel Medieval, Alba Iulia

Hotel Medieval, Alba Iulia Hotel Medieval este amplasat într-o clădire monument istoric, veche de 300 de ani, din mijlocul cetății…

Mai mult

Locație
Alba Iulia
Rating
0 / 5
Cazare Pensiune

Pensiunea Alba Forum, Alba iulia

Pensiunea Alba Forum, Alba iulia Pensiunea Alba Forum a fost construită cu scopul de a deveni locul de odihnă și…

Mai mult

Preț
de la 160Lei pe noapte
Locație
Alba Iulia
Rating
0 / 5
Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.