Oferte de Cazare și Informații din Turism

Întrebări frecvente

De ce să adaug afacerea mea pe cazare.org.ro?

Portalul nostru este practic un website care se ocupă de marketing online. Dacă veți adăuga ofertele Dvs., pe Cazare.org.ro, veți beneficia de un link gratuit către website-ul Dvs. și din pagina de prezentare a hotelului sau pensiunii Dvs., veți primi direct, cereri de ofere de la vizitatorii noștri.

Cine face prezentarea companiei mele?

În primul rând va trebui să creați un cont pe cazare.org.ro, accesând butonul Adaugă Cazare. După finalizarea înregistrării, veți avea un panou de administrare în care puteți adauga ofertele Dvs., cu titlu, descrierea afacerii, imagini, locație, etc. Înainte de publicarea anunțului Dvs., un specialist va optimiza textul, imaginile și URL-urile adăugate în anunț. Dacă prezentarea este OK, vom publica anunțul Dvs. și veți beneficia de trafic organic.

Cum văd traficul venit de pe Cazare.org.ro?

În panoul Dvs., de administrare aveți secțiune specială cu informații despre trafic. De asemenea, dacă doriți să știți exact câte click-uri ați primit de pe pagina Dvs., de prezentare, noi vom genera informațiile și veți primi un fișier PDF, la o adresă de email stabilită.

Câte anunțuri de Cazare, pot adăuga în contul meu?

După crearea unui cont, puteți testa posibilitățile oferite de cazare.com.ro, pentru adăugarea și configurarea unui anunț de cazare. Detalii despre pachetele de promovare le găsiți în secțiunea de prețuri, a website-ului nostru. Din punctul nostru de vedere, pachetul „Companie”, este cel mai indicat pentru că nu aveți limită de adaugare anunțuri cazare.

Am posibilități de promovare Premium?

Da, sigur că da! Puțin mai sus, în secțiunea Oferte de Cazare premium, vom adăuga anunțurile plătite. Avantajul este că orice vizitator al website-ului nostru, va vedea anunțul Dvs. și este posibil să aveți clienți noi pentru afacerea Dvs.

Aveți experiență în Marketing Online?

Da, chiar avem experiență în acest domeniu. Serviciul principal de activitate al companiei noastre este optimizarea și promovarea companiilor în mediul online. Ne ocupăm de SEO, din anul 2004. Deținem un portofoliu SEO, destul de mare, cu clienți mulțumiți. Mai multe detalii veți găsi în secțiunea „Servicii Extra”, prezentată puțin mai sus.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.