Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Victoria, Mamaia Revendică

0 / 5
de la 342Lei
Printează

Hotel Victoria, Mamaia

Hotelul Victoria este amplasat pe Bulevardul Mamaia, la doar 25 de metri distanţă de malul Mării Negre. Precum 300 de metri de renumitul Cazinou şi la 500 de metri de Aqua Magic care este un parc acvatic unde distracţia ajunge la cote maxime.

Hotelul, care a fost proaspăt renovat, va pune la dispoziţie 337 de spaţii de cazare şi toate facilităţile şi serviciile necesare pentru a vă asigura un sejur complet, în care să vă bucuraţi de concediu şi să vă relaxaţi pe toată perioada şederii.

Amplasare și structurarea hotelului

Toate camerele hotelului sunt izolate fonic. Sunt dotate cu mobilier modern, aer condiţionat, baie proprie cu duș, TV cu ecran plat, programe prin cablu, telefon, frigider, conexiune internet. Cele 337 de camere sunt structurate astfel:

  • 262 sunt camere duble standard,
  • 65 sunt camere duble superioare
  • 10 apartamente care sunt dipsuse pe 10 nivele.

Datorită amplasării sale, direct pe ţărmul mării, toate camerele hotelului au vedere la mare. Singurele excepţii fiind camerele de la nivelul 1. De asemenea, toate spaţiile de cazare au ieşire la balcon în afară de cele de la etajul 1 şi parter. Acestea compensează prin faptul că sunt mai spaţioase. Balconul fiecărei camere este dotat cu măsuţa şi tabureți.

Structură

Apartamentele dispun de dormitor, patul fiind de tip matrimonial, living dotat cu canapea extensibilă şi 2 băi complet renovate.

Camerele duble standard sunt situate la etajele 1-6 ale hotelului, dispun de mobilier nou iar băile au fost recondiţionate recent.

Camerele duble standard sunt situate la etajul 8 şi etajul 9, sunt dotate cu mobilier nou în totalitate iar băile au fost renovate în stil modern.

Camerele situate la parter şi etajul 1 nu dispun de balcon însă datorită spaţiului mare pe care îl au, permit amplasarea la cererea clienţilor, unor paturi suplimentare.

Restaurante Hotel Victoria

Hotel Victoria oferă clienţilor două restaurante–unul cu specific românesc şi internaţional şi unul cu specific italian unde vă puteţi bucura de preparate menite să satisfacă toate gusturile. De asemenea, în incita hotelului aveţi la dispoziţie şi un bar de zi care deţine o masă de biliard.

Parcarea este gratuită şi este oferită în limita disponibilităţii. Printre facilităţi se mai enumeră şi o terasă care are o capacitate de 100 de locuri, 2 locuri de joacă create special pentru copii, terenuri de sport pe plajă. În special plaja privată, sala de conferinţe, camera pentru bagaje, lift, umbrele de plajă, şezlonguri sau pături pentru plajă. Dar și unele facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Sunt acceptate şi animalele de companie în incinta hotelului iar pentru acestea sunt oferite castroane speciale şi coş.

Recepţia este dechisă în permanență şi este disponibil şi un serviciu de trezire, la cerere.

Beneficii cazare copii

Copiii sunt bineveniţi şi beneficiază în mod gratuit, la cerere, de pătuţ. Dacă au vârste cuprinse între 0-2 ani şi sunt cazaţi împreună cu părinţii.

Pentru copiii cu vârste între 3 şi 9 ani se poate solicita un pat suplimentar contra unei sume de 50% din valoarea cazării. Mai pot folosi gratuit un pat existent din cameră, dacă sunt cazaţi cu părinţii.

Copiii care au vârsta între 10 şi 15 ani, au posibilitatea de a folosi un pat existent sau se poate solicita un pat suplimentar. Pentru acesta se va achita 70% din valoarea cazării.

Pachete de cazare-Hotel Victoria

Pachetele All inclusive oferă: cazare şi 3 mese pe zi de tip bufet, băuturi non-alcoolice şi alcoolice care se pot servi atât în perioada programului mesei cât şi între masele principale. Accesul gratuit pe plajă cu umbrela şi şezlong, la locurile de joacă pentru copii, la terenurile de sport situate pe plajă şi parcare auto.

Pachetele Demipensiune oferă: cazarea, micul dejun şi masa principală, băuturi atât alcoolice cât şi non-alcoolice care pot fi servite pe perioada programului de masă. Accesul gratuit la parcare şi la cele 2 locuri de joacă pentru copii. Contra cost, se acordă şi accesul la terenurile de sport de pe plajă. Accesul pe plajă cu umbrela şi şezlong este de asemenea contra cost.

Pachetele Cazare cu Mic dejun oferă: cazarea şi micul dejun, băuturi–apă, sucuri, cafea, ceai, în timpul mesei. Accesul gratuit la locurile de joacă special amenajate pentru copii, la parcare auto şi la plajă fără umbrela sau şezlong. Pentru achiziţionarea lor se prevede achitarea unui tarif.

Date de contact:
Mamaia, Constanța
Telefon: 0241 831 028
De la 342 RON

  • Preț de la 342Lei
  • Clasă hotel 3 Stele
  • Camere 337
  • Locație / Regiune Constanta

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.