Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Transilvania Alba Iulia Verificat

0 / 5
Printează

Hotel Transilvania Alba Iulia

Hotel Transilvania Alba IuliaHotel Transilvania, este situat în centrul orașului Alba Iulia, și are condiții de cazare excelente. De la hotel și pănă la poarta cetății Alba Carolina, sunt aproximativ 300 de metri.

Hotel Transilvania, vă pune la dispoziție Internet prin WiFi, gratuit în toate camerele hotelului. Hotelul deține un restaurant fusion și un pub englezesc, unde merită să vă relaxați. Un alt avantaj al hotelului este parcare privată, pentru care nu veți plăti nimic.

Hotelul se află în apropierea principalelor instituții administrative din Alba Iulia. Mai exact, dacă venim dinspre Sibiu, intrăm în Alba Iulia, pe bulevardul Ferdinand și exact după Casa de Cultură a Studenților, va trebui să virăm dreapta pe Iuliu Maniu.

Câteva detalii despre Hotel Transilvania

Comfortul camerelor este perfect, orice cameră sau suită include control climateric individual, Smart TV, cu canale prin cablu, minibar, baie privată, cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Hotelu Transilvania, a fost renovat în anul 2015. Hotelul are de asemenea, recepție deschisă nonstop și depozit de bagaje gratuit. La cerere, pot fi aranjate excursii de vizitare în împrejurimi.

De la gara și autogara din Alba Iulia, sunt exact 2 km, Se poate ajunge cu un taxi sau un mijloc de tranport în comun. Aeroportul Sibiu, se află la o distanță de 76 Km, aproximativ o oră de mers cu mașina. Persoanele care au fost cazate la Hotel Transilvania, apreciază în mod deosebit această locaţie excelentă.

Cetatea Alba Iulia

Cetatea Alba Iulia este una dintre atracțiile de top ale României, un loc în care istoria se întoarce cu 2000 de ani în urmă, până în momentul în care Imperiul Roman, a cucerit Împărăția dacică. Un Castrum Roman, o fortificație medievală și o cetate mare sub autoritatea Imperiului Habsburgic. Alba Iulia, a fost si scena primei și scurtei uniuni romane din anul 1600.

Cetatea Alba Carolina, este impresionantă! Putem spune că este cea mai faimoasă pentru ziua de 1 decembrie 1918, când Transilvania a hotărât unirea cu România, sărbătorită astăzi ca Ziua Națională a țării. Dacă vă veți bucura de comfortul Hotel Transilvania, va trebui să vizitați și cetatea Alba Carolina!

Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele de cazare, vă rugăm să contactați serviciul de recepție, la numărul de telefon: 0721 291 709, sau să trimiteți email la adresa: [email protected] Puteți folosi formularul de contact din partea dreaptă, cu trimitere direct la Hotel Transilvania, Alba Iulia.

  • Persoana contact Hotel Transilvania
  • Adresă Piața Iuliu Maniu, nr 11, Alba-Iulia, România, 510094

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.