Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Sunny Hill, Cluj-Napoca Revendică

0 / 5
de la 280Lei
Printează

Hotel Sunny Hill, Cluj-Napoca

Hotelul Sunny Hill este situat aproape de pădure, în zona Făget, la doar 7 km de distanţa de centrul oraşului Cluj-Napoca.

Datorită amplasării sale departe de agitaţia şi forfota oraşului, hotelul este o destinaţie ideală unde puteţi beneficia de un confort ridicat şi de servicii de cea mai bună calitate.

Hotelul Sunny Hill are un design deosebit şi este dotat cu mobilier modern, în stil minimalist.

Fiind clasificat la categoria de 4 stele, hotelul respectă toate standardele impuse şi asigură clienţilor săi o şedere foarte plăcută.

Localizarea Hotelului Sunny Hill

Hotelul Sunny Hill este situat pe Strada Făgetului, nr. 31 A, Municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj.

În apropierea hotelului se află unele atracţii principale precum: Sigma Bussiness Center – la 4,6 km, Observatorul Astronomic – la 4,7 km, Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu – la 5 km, Grădina Botanică – 5,2 km, Parcul Narciselor – la 5,3 km, Bazinul Olimpic Grigorescu – la 5,6 km, Cluj Arena – la 5,7 km, Universitatea Babeş-Boylai – la 5,8 km, Muzeul Etnografic al Trasilvaniei – la 5,9 km.

Hotelul se află la o distanţă de aproximativ maxim 8 km faţă de centrele comerciale Iulius Mall şi Vivo.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, situat la 11,4 km.

Structura de cazare şi dotări

Hotelul Sunny Hill pune la dispoziţia clienţilor săi 50 de spaţii de cazare, cu o capacitate totală de 100 de persoane.

Spaţiile de cazare sunt structurate astfel:

  • 45 de camere duble dintre care: 16 camere matrimonial, 14 camere superior matrimonial şi 15 camere twin;
  • 2 apartamente standard;
  • 2 apartamente de lux;
  • 1 camera pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Toate camerele sunt izolate fonic, încăpătoare, curate şi bine întreţinute. Acestea sunt dotate coform standardelor europene impuse de 4 stele şi dispun de: paturi matrimoniale sau twin, aer condiţionat, încălzire centrală, seif, televizor cu canale prin cablu, minibar, telefon, conexiune internet.

Fiecare spaţiu de cazare este dotat şi cu grup sanitar propriu, dotat cu cabină de duș, lavoar, toaletă, oglindă, prosoape, uscător de păr, prize pentru aparat de râs. Se oferă şi unele articole de toaletă gratuite.

Facilităţi oferite

În exteriorul hotelului se află amplasată o terasă, fiind un loc ideal unde vă puteţi relaxa şi petrece timpul liber.

Pentru fumători există un spaţiu special amenajat unde fumatul este permis.

Persoanele cu mobilitate redusă beneficiază de unele facilităţi şi de cameră specială.

Accesul la internet este asigurat în mod gratuit în toată unitatea.

În caz de urgenţă, se asigura acordarea primului ajutor.

La cerere, se pot acorda paturi suplimentare, în funcţie de necesitate.

Clienţii pot savura micul dejun de tip bufet suedez, în restaurantul Sunny Hill sau pe terasa acestuia.

Restaurantul Sunny Hill

Hotelul dispunde un restaurant format din 2 săli. Acesta are o capacitate totală de 300 de locuri. Restaurantul este amenajat în stil rustic, cu tonuri foarte calde şi armonioase.

Preparatele oferite sunt inspirate atât din bucătăria tradiţională românească cât şi din bucătăria internaţională şi sunt gatite din alimente de cea mai bună calitate.

Meniurile sunt foarte diversificate, pentru a satisface preferinţele tuturor clienţilor. La cerere se pot oferi meniuri cu diete speciale.

În cadrul restaurantului se pot organiza şi diverse evenimente speciale private precum botezuri, nunţi, zile de naşteri, etc.

Hotelul este pregătit pentru toate tipurile de evenimente solicitate iar echipa de profesionişti o să vă asiste pe toată durata evenimentelor.

Săli de conferinţă

Hotelul Sunny Hill oferă un centru cu 4 săli de conferinţă, având o suprafaţă totală de 220 mp şi o capacitate de până la 160 de persoane. Acestea sunt ideale pentru organizarea unor şedinţe, întâlniri de afaceri, training-uri, team-buildinguri, prezentări.

Sălile sunt dotate cu tehnologie ultramodernă şi dispun de: videoproiector, flipchat, ecran de proiecţie, sistem audio, conexiune internet, mobilier specific.

Servicii

Menajul este asigurat zilnic în unitate. Lenjeriile de pat şi prosoapele de baie se schimbă cu regularitate, în mod gratuit.

Recepţia este deschisă în permanenţă. Se oferă camera pentru bagaje şi seif pentru păstrarea valorilor personale.

Clienţii hotelului beneficiază de parcare gratuită care este supravegheată video în permanenţă.

La cerere, se pot oferi servicii de spălătorie, călcătorie, trezire clienţi la ora indicată, transmitere mesaje şi corespondenţă, informaţii turistice, microbus pentru transferuri spre şi de la aeroport, servicii de fax, copiator.

Check-in şi check-out

Ocuparea unei camere se va face în intervalul orar 14:00–00:00 iar părăsirea unei camere se va face în intervalul 03:00–12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 6 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

În cazul în care se solicită un pătuţ suplimentar pentru un copil cu vârsta de până la 2 ani, se va achita suma de 93,18 RON pe noapte, pentru un copil.

Date de contact:
Strada Făgetului, nr. 31 A, Municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj.
Telefon: 0264 480 325
De la 280 RON

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.