Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Potaissa, Turda Revendică

0 / 5
235Lei pe noapte
Printează

Hotel Potaissa, Turda

Hotelul Potaissa este amplasat în Municipiul Turda, la 31, 9 km de oraşul Cluj Napoca, 1,5 km de Salina Turda, 1,4 km de Ştrandul Durgău şi la 1 km de Castrul Roman Potaissa.

Hotelul este unul dintre cele mai moderne hoteluri din oraş şi este ideal pentru a vă petrece concediul. Oferind de asemenea numeroase alternative de relaxare şi de a vă petrece timpul în linişte. Astfel, în cadrul Hotelului, aveţi puse la dispoziţie servicii şi facilităţi precum saună, centru de fitness, piscină interioară, menite să vă ofere un răsfăţ binemeritat şi o experienţă deosebită.

Serviciile de cazare sunt ireproşabile, fiind la standarde înalte. Toate camerele hotelului sunt izoltate fonic şi dotate cu mobiler modern, baie privată cu duș, TV cu ecran plat, aer condiţionat, conexiune wireless. De asemenea, beneficiaţi şi de unele articole de toaletă gratuite.

Centru SPA

Clienţii hotelului pot beneficia de accesul la centru SPA, prin achitarea unui cost suplimentar. Printre facilităţile de relaxare oferite regăsim: sesiuni de fitness, piscină, antrenor personal, bar la piscină, vestiare, cadă cu hidromasaj, saună, masaj, prosoape.

Recepţia hotelului este disponibilă în permanenţă iar printre servicii se mai enumeră şi camera pentru bagaje, lustruire pantofi şi unele facilităţi pentru persoanele care au o mobilitate redusă.

Hotelul Potaissa oferă şi săli pentru conferinţe şi petreceri iar în exterior este disponibilă o terasă. De asemenea, restaurantul hotelului este pus la dispoziţia clienţilor oferind preparate pentru toate gusturile.

Check-in și check-out

Check-in-ul se efectuează începând cu ora 15:00. Este necesară prezentarea unui act de identitate şi un card de credit–Maestro, Visa sau Mastercard. Chek-out-ul se face până la ora 12:00.
Copiii sunt bineveniţi la hotel, iar cei cu vârsta de până la 2 ani pot beneficia de un pătuţ. Pot folosi de asemenea un pat existent în mod gratuit, dacă sunt cazaţi împreună cu părinţii. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani pot utiliza un pat existent în cameră, fără costuri suplimentare. Pentru solicitările de paturi în plus, se prevăd unele tarife suplimentare.

Hotelul Potaissa acceptă plata şi cu vouchere de vacanţă. Ceea ce oferă clienţilor posibilitatea de a beneficia atât de cazare cât şi de tratament în Salina Turda sau de serviciile Complexului Balnear Potaissa. Astfel, conform legislaţiei în vigoare, se acceptă tichete de vacanţă UP ROMÂNIA, SODEXO şi EDENRED.

Complex Balnear Potaissa

Complexul Balnear Potaissa oferă clienţilor săi posibilitatea de a evada din agitaţia vieţii cotidiene de zi cu zi, într-un loc al relaxării şi răsfăţului. Acesta este primul centru SPA & Wellness din Municipiul Turda şi este situat pe strada Republicii, nr. 6.

Clineții se pot bucura de servicii SPA excepţionale, de fitness şi au la dispoziţie şi un centru medical, foarte util pentru amelioararea sau vindecarea unor afecţiuni.

Complexul Balnear acordă o importanţă deosebită detaliilor. Astfel terapiile oferite, produsele folosite, aromele, muzica au fost gândite şi create pentru a le oferi clienţilor un mediu potrivit pentru a uita de grijile zilnice şi pentru a avea parte de o experienţă de neuitat.

Din data de 3 noiembrie 2018, complexul a pus la dispoziţia clienţilor o nouă experienţă–un bazin cu apă sărată. Care este ideal pentru cure balneare terapeutice, profilactice şi de recuperare.

Apa bazinului îşi are sursa în lacul subteran al Minei Terezia din Salina Turda şi este indicată în foarte multe afecţiuni precum:

  • afecţiuni reumastismale abarticulare – tenosinovite, tendinite, bursite;
  • afecţiuni reumatismale degenerative – artroze ale coloanei vertebrale, picior, mâna, şold, genunchi;
  • afecţiuni posttraumatice ale aparatului locomotor – după luxaţii, entorse, fracturi;
  • afecţiuni neurologice cronice periferice – sciatalgii, nevralgii, pareză, nevrite.

Date de contact:
Piaţa Republicii nr 6. Mun. Turda, Jud Cluj
Telefon: 0364 103 238

  • Preț 235Lei pe noapte
  • Clasă hotel 3 Stele
  • Camere 24
  • Locație / Regiune Cluj/ Turda

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.