Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Piscul Negru, Transfăgărășan Revendică

0 / 5
de la 250Lei
Printează

Hotel Piscul Negru, Transfăgărășan

Hotelul Piscul Negru este situat pe drumul Transfăgărășan, în lanţul montan Făgăraş din Carpaţi, într-un cadru deosebit de frumos şi liniştit.

Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor toate condiţiile şi facilităţile necesare pentru ca aceştia să aibă parte de un concediu relaxant şi odihnitor. Asfel oferind servicii de cea mai bună calitate şi o atmosferă ambientală surprinzător de plăcută.

Amplasarea Hotelului

Amplasat pe celebrul drum Transfăgărășan, Hotelul Piscul Negru este aproape şi de Cascada Bâlea. Aceasta fiind situată la doar 7,9 km distanţă.

De asemenea, turiştii au posibilitatea de a vizita şi lacul glaciar Bâlea. Care se află la o distanţă de aproximativ 25 de minute de mers cu maşina, fiind situat la 15 km faţă de hotel.

Cetatea Poienari sau Barajul Vidraru se află la aproximativ 50 de minute de mers cu maşina, acestea fiind amplasate la 45 de km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 47,4 km.

Structura de cazare a hotelului

Hotelul Piscul Negru pune la dispoziţia turiştilor 19 camere duble sau twin şi 5 apartamente de tip studio junior în care se pot caza până la 3 persoane.

Toate camerele hotelului sunt spaţioase şi dotate corespunzător. Cu mobilier elegant şi modern astfel încât clienţii să aibă parte de o şedere plăcută.

Spaţiile de cazare includ baie proprie cu duș, TV, cu programe prin cablu, frigider, încălzire centrală, internet wireless, birou, balcon cu vedere spre munte.

Servicii şi facilităţi

Tarifele includ micul dejun şi se pot oferi contra cost servicii de demipensiune. Turiştii au posibilitatea de a solicita suplimentarea paturilor în camerele rezervate.

În exteriorul hotelului aveţi pusă la dispoziţie grădina, terasa la soare, mobilier exterior, spaţiu amenajat pentru grătar, zona pentru fumători. În special locul de joacă pentru copii fiind oferite şi unele echipamente de joacă pentru aceştia.

La cerere sunt oferite servicii de transfer, prânz la pachet, room service, spălătorie, curăţătorie, iar turiştii au la dispoziţie şi un magazin de suveniruri.

Hotelul oferă şi parcare gratuită, care este păzită şi locuri de parcare pentru persoanele cu handicap. Persoanele cu mobilitate redusă beneficiază de unele facilităţi.

Recepţia este deschisă în permanenţă, fiind dispusă şi o cameră pentru bagaje pe care turiştii o pot utiliza în funcţie de necesitate.

Sunt oferite şi unele facilităţi bussiness, astfel turiştii au la dispoziţie fax/copiator şi săli de conferinţă şi petreceri. În acestea se pot organiza diverse evenimente.

Restaurant. Mâncăruri şi băuturi

Hotelul Piscul Negru deţine un restaurant care oferă o gamă largă de preparate culinare savuroase. Cu specific atât românesc cât şi internaţional.

Peştele folosit în prepararea unor mâncăruri este crescut într-o păstrăvărie proprie, în apele curate ale munţilor.

Terasa restaurantului este de asemenea pusă la dispoziţia turiştilor şi oferă băuturi pentru toate gusturile şi posibilitatea de a vă bucura de masă în aer liber, în umbra munţilor.

Meniurile sunt foarte variate, fiind disponbile şi meniuri speciale pentru copii iar la cerere se pot prepara produse pentru diete speciale.

Fursecurile, ciocolata, fructele, cafeaua, vinul, şampania nu lipsesc din gama de produse oferite. Personalul restaurantului ocupându-se în permanenţă de satisfacerea tuturor preferinţelor.

Micul dejun se poate lua în intervalul orar 07:00–11:00 iar restaurantul hotelului este deschis între 07:00–23:00.

Activităţi

Hotelul oferă turiştilor posibilitatea de a lua parte la numeroase activităţi organizate special. Precum cursuri de gătit, tir cu arcul, pescuit, tururi de mers pe jos, drumeţii, seri cu cină tematică, închirieri biciclete şi multe altele.

Pe perioada iernii, turiştii au accesul direct la pârtiile de schi, școală de schi, depozit pentru schiuri şi se oferă spre închiriere echipamente speciale pentru schiat.

Obiective turistice învecinate

Aflându-se la distanţe relativ mici de unele obiective turistice principale din zonă, hotelul oferă clienţilor posibilitatea de a vizita urmatorele locuri:
• Barajul Vidraru;
• Rezervaţia forestieră de la Arefu;
• Golful Alpin Moldoveanu-Capra
• Peştera de la Piscul Negru
• Bâlea Lac
• Cetatea Poienari
• Cascada Bâlea

Check-in şi check – ouţ

Check-in-ul se va face în intervalul orar 14:00–18:00 iar check-out-ul se va efectua între orele 08:00–12:00.

Cazare copii

Copiii sunt bineveniţi în unitate iar cei cu vârste de până la 5 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

DATE DE CONTACT:
Transfăgărășan, km 102, Arefu–Argeş
Telefon: 0726 722 479; 0744 650 461; 0726 209 886
De la 250 RON

  • Preț de la 250Lei
  • Clasă hotel 3 Stele
  • Locație / Regiune Arges

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.