Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Perla, Mamaia Revendică

0 / 5
150Lei pe noapte
Printează

Hotel Perla, Mamaia

Hotelul Perla, este situat în zona de sud a staţiunii Mamaia, la doar 150 de metri de plajă şi la 100 de metri de parcul acvativ Aqua Magic, de Telegondola şi de Sătul de Vacanţă.

De asemenea, datorită amplasării sale, hotelul se afla la distanţe relativ foarte mici şi de alte atracţii turistice. Precum: Grădina Botanică–1 km, Cinema Albatros în aer liber–1, 6 km, Cazino Mamaia–1,7 km, Delfinariu–1,9 km, Gravity Park–2 k. Cel mai apropiat aeroport este Aeoroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu situat la 19,5 km.

Structura şi facilităţile hotelului

Hotel Perla este structurat pe 12 etaje şi vă pune la dispoziţie 205 camere duble şi 30 de apartamente. Acestea au o privelişte deosebită spre mare sau spre staţiune. Personalul se va asigura că beneficiaţi de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru a avea un sejur ideal. În special să nu vă lipsească bunădispoziţie, liniştea şi relaxarea.

Toate camerele sunt izolate fonic şi dotate cu baie proprie cu duș, aer condiţionat, minibar, telefon, TV, seif şi conexiune la internet. Beneficiaţi şi de unele articole de toaletă gratuite.

În camerele duble, se pot caza un număr maxim de 2 adulţi şi doi copii cu vârsta sub 12 ani iar în apartamente, numărul maxim de persoane care se pot caza sunt 3 adulţi şi 2 copii care au vârstă sub 12 ani.

Clienţii au la dispoziţie şi o piscină specială pentru adulţi şi una pentru copii. Spaţiul din jurul acestora fiind amenajat cu umbrele şi şezlonguri, iar accesul este gratuit.

Alte facilități

Printre facilităţi se mai enumeră şi: parcare auto gratis, care este oferită în limita locurilor rămase disponibile, camera pentru bagaje, zona pentru fumători, jocuri de divertisment–table, şah, etc., jucării pentru copii, trezire la ora fixă-la cerere. Noutăți sunt: comandă taxi, rezervare bilete CFR, informaţii turistice, scaun pentru copii oferit în restaurant şi unele facilităţi pentru persoanele cu handicap.

Contra cost se pot oferi servicii de spălat, călcat, telefon, fax intern şi internaţional şi masaj.

Recepţia hotelului este deschisă în permanenţă iar cardurile acceptate pentru plată sunt Visa şi MasterCard.

Restaurante-Perla

Hotelul Perla oferă accesul şi la un restaurant cu terasă care are o capacitate de 200 de locuri în sală şi 150 de locuri pe terasă. Aici clienţii pot servi masa într-o atmosferă plăcută iar preparatele oferite sunt atât tradiţionale cât şi inspirate din bucătăria internaţională şi orientală, pentru a satisface toate gusturile.

De asemenea, este disponibil şi un restaurant cramă, cu o capacitate de 150 de locuri. Situat la etajul 12 al hotelului unde turiştii se pot bucura de o atmosferă tradiţională la malul mării. În care muzica, vinul şi mâncarea românească nu lipsesc din peisaj.

La cerere, se poate închiria şi o sală pentru conferinţe care dispune de 200 de locuri. Aceasta poate fi amenajată în funcţie de preferinţe şi pentru întâlniri mai restrânse. Pune la dispoziţie videoproiector, ecran de proiecţie şi sistem de sonorizare.

Este disponibil spre închiriere şi un salon pentru ceremonii diverse, foarte elegant, cu o suprafaţă de 1000 mp. Fiind un loc ideal pentru organizarea unor evenimente speciale în cadrul cărora pot fi oferite meniuri variate inspirate din bucătăria internaţională, într-o atmosferă excepţională.

Facilităţi cazare copii

Copiii sunt bineveniţi iar cei cu vârsta sub 5 ani beneficiază de gratuitate. În cazul în care se foloseşte un pat existent al camerei rezervate şi stau împreună cu părinţii. Iar pentru cei cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani se va achita suma de 32,69 RON.

Dacă se solicita un pat suplimentar, se va achita 50% din tariful camerei pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 11 ani. Acest lucru este valabil şi în cazul în care se foloseşte un pat suplimentar de către un copil mai mare de 11 ani sau de un adult.

Date de contact:
Mamaia, Constanța
Telefon: 0241 831 995; 0241 831 733; 0742 224 600
e-mail: perlamamaia@yahoo.com

  • Preț 150Lei pe noapte
  • Clasă hotel 3 Stele
  • Camere 235
  • Locație / Regiune Constanta

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.