Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Parc, Alba Iulia Verificat

0 / 5
Printează

Hotel Parc, Alba Iulia

Hotel Parc Alba IuliaHotel Parc, Alba Iulia, este situat la 500 de metri de Cetatea Alba Carolina. Condițiile de cazare sunt excelente și include WiFi gratuit în toate zonele hotelului.

Hotel Parc, Alba Iulia are un restaurant cu mâncăruri românești și internaționale, toate pe gustul Dvs. Aici veți găsi și o terasă superbă în aer liber.

Toate camerele și suitele Hotel Parc, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, mochetă.

Pentru orice detalii sau cereri de ofertă, vă rugăm să completați formularul din partea dreaptă, care este dedicat special pentru Hotel Parc, Alba Iulia. În cel mai scurt timp, o persoană de la recepție va răspunde cererii Dvs.

Informații Hotel Parc, Alba Iulia

Hotelul vă pune la dispozitie Apartamente, camere double, camere single, cameră matrimonială și cameră dizabilități. Apartamentele de patru stele, au o suprafață generoasă. Mobilierul este modern, de o calitate excelentă. Baia este dotată în așa fel încât să fiți pe deplin mulțumit și să beneficiați de o experiență nouă a relaxării.

Camerele sunt dotate cu baie privată, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, care vă sunt de folos în cazul în care nu aveți. Oaspeții Hotel parc, își pot începe fiecare zi cu un mic dejun tip bufet, toate pe gustul Dvs. De asemenea, hotelul este dotat și cu un depozit de bagaje.

Oaspeții hotelului Parc, beneficiază de acces gratuit la facilitățile spa, care includ o piscină interioară superbă și 2 saune.

Hotel Parc, vă mai pune la dispoziție și servicii de masaj la un cost suplimentar dar nu „piperat”. Hotelul este situat la 1500 de metri de gara și autogara din Alba Iulia. Din Alba Iulia, se poate ajunge la Aeroportul Internațional din Sibiu, pe autostradă, aproximativ o oră de mers, 73 km.

Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele de cazare, vă rugăm să contactați serviciul de recepție, la numărul de telefon: 0040 (0) 258 811 723, 0040 (0) 258 816 642, 0040 (0) 258 816 643, sau să trimiteți email la adresa: [email protected] Puteți folosi formularul de contact din partea dreaptă, cu trimitere direct la Hotel Parc, Alba Iulia.

  • Persoana contact Hotel Parc
  • Adresă 510110, Alba Iulia, Jud. Alba Strada Primaverii, Nr.4

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.