Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Mureșul, Sovata Revendică

0 / 5
de la 380Lei
Printează

Hotel Mureșul, Sovata

Amplasat în centrul staţiunii Sovata, Hotel Mureșul îşi aşteaptă oaspeţii tot timpul anului, pentru a le pune la dispoziţie toate condiţiile necesare petrecerii unui sejur ideal.

Hotelul a fost construit şi dotat astfel încât să satisfacă toate cerinţele iar personalul primitor şi amabil este mereu la dispoziţia turiştilor.

Fiind clasat la categoria de 3 stele, Hotelul Mureșul respectă toate standardele impuse, oferind servicii de calitate, la preţuri foarte avantajoase.

Situarea hotelului

Hotelul Muresul este situat pe strada Trandafirilor, nr. 74, Sovata, judeţul Mureş, la doar 200 de metri distanţă de Lacul Ursu.

În împrejurimi se mai găsesc şi unele obiective turistice precum Biserica Adormirii Maicii Domnului situată la 100 m şi Lacul Aluniş, care se află la 700 M.

Centrul oraşului Sovata se afla la 2 km faţă de proprietate iar Gara Sovata este situată la o distanţă de 2,5 km.

Ştrandul Praid se afla la o distanţă de aproximativ 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, situat la o distanţă de 52,7 km de hotel.

Structura de cazare şi dotări

Hotelul Mureșul pune la dispoziţia clienţilor săi 35 de spaţii de cazare, cu o capacitate totală de 88 de persoane.

Cele 35 de spaţii de cazare, sunt împărţite în:

  • camere duble standard,
  • camere twin standard,
  • camere duble superioare.

Toate camerele sunt mobilate corespunzător şi modern, cu toate cele necesare asigurării unui confort ridicat.

În toate spaţiile de cazare se regăsesc dotări precum: baie proprie cu cadă sau duș, frigider, TV cu programe prin cablu sau satelit, încălzire centrală, telefon, mocheta, birou, balcon.

Clienţii hotelului beneficiază şi de unele articole de toaletă oferite gratuit–săpun, şampon, prosoape de baie, halat de baie, cască pentru duş.

Facilităţi

Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor un lounge dotat cu TV, o bibliotecă şi o cameră de joacă pentru copii.

În exteriorul hotelului se afla o terasă, dotată cu mobilier exterior şi o zonă special amenajată pentru fumat.

Hotelul Mureșul dispune şi de un centru SPA care poate fi accesat contra cost, piscinele interioare fiind deschise pe toată perioada anului.

În cadrul centrului SPA, clienţii se pot răsfăţa şi relaxa în piscină cu apă sărată şi încălzită, în cadă cu hidromasaj sau în saună.

Servicii oferite

Oaspeţii hotelului Mureş au la dispoziţie parcare gratuită care este păzită în permanenţă pentru a oferi mai multă siguranţă. Persoanele cu handicap beneficiază de locuri de parcare speciale.

Menajul în unitate se efectunează zilnic şi se asigură schimbarea cu regularitate a lenjeriilor de pat şi a prosoapelor.

Recepţia hotelului este deschisă în permanenţă, pentru a se ocupa de solicitările clienţilor. Recepţia deţine şi un seif care poate fi utilizat în funcţie de necesitate.

Copiii au la dispoziţie canale TV speciale, zona pentru joacă, DVD-uri cu muzică, cărţi, jocuri şi puzzle-uri.

Contra cost, se pot asigura servicii de transfer din sau spre diverse locaţii şi unele servicii de fax/copiator.

Restaurant

Hotel Mureșul dispune de un restaurant–restaurantul Kali, care este mereu la dispoziţia clienţilor, fiind deschis pe toată perioada anului. Restaurantul oferă preparate şi produse tradiţionale româneşti delicioase, foarte variate, menite să satisfacă gusturile tuturor.

Printre preparatele puse la dispoziţie se enumeră: tochitura Mureșul, ciorbe tradiţionale, mămăliguţă cu brânză şi smântână, sarmale, papanaşi, fleică de porc umplut cu prune şi multe alte mâncăruri şi deserturi savuroase.

Check-in şi check-out

Ocuparea camerelor se va face începând cu ora 14:00 iar check-out-ul se va face până la ora 12:00.

Facilităţi cazare copii

Toţi copii sunt bineveniţi la Hotel Mureșul iar cei cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani, pot folosi în mod gratuit un pat existent al camerei, dacă este cazat împreună cu părinţi.

Pătuţurile sau paturile suplimentare nu sunt disponibile.

Date de contact:
Strada Trandafirilor, nr. 74, Sovata, jud. Mureş
Telefon: 0755 658 394
De la 380 RON

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.