Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Medieval, Alba Iulia Revendică

0 / 5
Printează

Hotel Medieval, Alba Iulia

Hotel Medieval este amplasat într-o clădire monument istoric, veche de 300 de ani, din mijlocul cetății de la Alba Iulia. Imaginea clasică a ansamblului, mobilierul elegant și costumele de epocă ale personalului, te duc cu gândul la marile curți nobiliare din Europa.

Restaurată și reamenajată, clădirea păstrează elementele arhitecturale originale din secolul XVIII. Hotel Medieval combină farmecul istoriei sale cu liniștea din împrejurimi, fiind așezat într-o zonă ferită de aglomerația urbana.

Clienții se pot relaxa în ambianța secolului XVIII, beneficiind însă de servicii moderne. Acestea acoperind o gamă largă de dorințe: weekend-uri de relaxare, vacanțe și organizarea unor evenimente speciale din viața personală sau profesională.

Hotelul Medieval are 28 de camere spațioase, fiecare dintre ele oferind clienților vedere asupra ansamblului de fortificații militare. Camerele păstrează elemente de arhitectură originale care împreună cu mobilierul crează un stil de înaltă clasă.

Tarife cazare:

 • Apartament: 170€/noapte
 • Garsonieră etaj I: 130€/noapte
 • Camera dublă etaj I: 110 €/noapte

Tarife cazare mansardă:

 • Garsonieră: 110€/noapte
 • Camera dublă: 90€/noapte
 • Twin: 80€/noapte

Facilițățile hotelului:

 • Recepție 24h
 • Restaurant Medieval: între orele 07-24
 • Bar: între orele 07-24
 • Terase: între orele 09-22
 • Salon de billiard 24h
 • Parcare privată gratuită cu pază
 • Acces gratuit la Traseul celor trei Fortificații
 • Acces gratuit în interiorul camerelor de gardă
 • Acces gratuit la internet
 • Acces gratuit vizitare Centrul de echitație

Servicii de cununii civile

Hotelul Medieval vă pune la dispoziție și serviciile necesare unei cununii civile reușite. Punând la dispoziţie o locaţie deosebită, unde clienţii se pot bucura în aer liber de frumuseţile naturii. Cât şi de atmosfera de epocă, transformând cununia civilă într-un moment istoric. Pentru o cununie civilă ca în poveşti, veţi avea la dispoziţie o trăsură de epocă cu vizitiu, care vă conduce până la locul evenimentului, unde garda cetăţii va întâmpină cu onor.

Sala de conferințe este locul ideal pentru o întâlnire de afaceri productivă. Dotată cu aparatură tehnica necesară: traduceri simultane, sonorizare, proiectare video.

Centrul de echitaţie-Hotel Medieval

Centrul de echitaţie propune cursuri de călărie cu cai de rasă friziană aduşi special pentru dumneavoastră din Olanda. Caii frizieni sunt recunoscuţi pentru docilitate şi ţinuta lor aristocrată, fiind ideali atât pentru cursurile de începători, cât şi pentru cele de avansaţi. În timpul şedinţelor dumneavoastră de călărie sunteţi atent supravegheaţi de către instructori bine pregătiţi.

Centrul de echitaţie al hotelului Medieval, este amenajat şi în scop de agrement, oferind bucurii atât celor mici cât şi celor mari. Copiii se pot amuza călărind poneii, iar întreaga familie să facă o plimbare cu trăsura prin şanţurile cetăţii Alba Carolina.

Traseului celor Trei Fortificații

In Cetatea Alba Carolina se gasesc doua tabere militare. Una este inclusă in cadrul Traseului celor Trei Fortificații, iar cealaltă este situată pe Traseul Sudic. Acestea sunt amenajate sub forma unor terase-restaurant al caror rol este acela de a oferi vizitatorilor un loc de relaxare. Aici oaspeții sunt întâmpinați de către hangii si hangițe ce poartă o vestimentație reprezentativă secolului XVIII.

Pe lângă costumele de epocă, mobilierul din lemn masiv și vesela din lut ars cu emblema Traseului celor Trei Fortificații, taberele militare le oferă vizitatorilor posibilitatea de a se destinde într-o ambianță deosebită.

Camerele de gardă (Sala Armelor, Sala Cavalerilor Templieri, Sala Capitulară) din Bastionul Sașilor sunt incluse în Traseul celor Trei Fortificații. Accesul fiind de asemenea gratuit pentru clienții hotelului Medieval.

Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele de cazare accesați http://www.hotel-medieval.ro. Puteți contacta serviciul de recepție, la numărul de telefon: 0374 079 990, sau să trimiteți un email la adresa: [email protected]

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.