Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Impero, Oradea Revendică

5.00 / 5
Printează

Hotel Impero, Oradea

Hotel Impero, Oradea – Hotelul Impero este locul ideal atât pentru turiştii care vor să îşi petreacă concediul într-un mediu plăcut şi relaxant cât şi pentru persoanele de afaceri, care caută o cazare cu standarde înalte și un confort ridicat.

Hotelul a fost finalizat în anul 2007, are o arhitectură foarte modernă iar construcţia acestuia s-a făcut pe baza respectării tututor normelor Europene care sunt în vigoare.

Amplasare Hotel

Amplasarea hotelului este foarte bună, fiind la doar un km de centrul oraşului Oradea. Respectiv 3 km de Aeroport, 4 km de gară şi la 15 km faţă de vama Borş.

În împrejurimile acestuia mai găsiţi şi locaţii principale precum–Cetatea Oradea care este situată la 1,8 km, Parcul acvatic Nymphaea situat la 2,5 km, Aquapark President la amplasat la 9,4 km, Piaţa Obor–la 1 km şi Supermarketul Auchan la 1,4 km. Nu foarte departe sunt si Băile 1 Mai.

Hotelul dispune de 44 de spaţii de cazare formate din camere duble–cu pături matrimoniale sau cu 2 paturi. Precum și camere pentru o singură persoană, aprtamente şi camere superioare.

Toate camerele sunt spaţioase, elegante, confortabile şi izolate fonic, fiind dotate conform standardelor impuse de 4 stele. Astfel, în fiecare cameră beneficiaţi de baie proprie cu dus, unele articole de toaletă gratuite, TV, aer condiţionat, minibar, conexiune wireless.

Centrul de fitness

Hotelul Impero oferă clienţilor săi şi accesul gratuit la centrul de fitness, care este deschis de luni până vineri între orele 07:00 şi 22:00 şi sâmbăta în intervalul orar 09:00 şi 20:00, iar cu un cost suplimentar puteţi beneficia şi de masaj.

Recepţia hotelului este disponibilă non stop, personalul fiind la dispoziţia dumneavoastră în permanenţă.

De asemenea, clienţii pot beneficia şi de facilităţi precum parcare care este supravegheată video în permanenţă, lift acces pentru persoane cu dizabilităţi, camera de bagaje. Seiful, spălătoria, room service, fax, xerox, sunt alte facilități ale hotelului.

Pentru a efectua plăți, sunt acceptate majoritatea cardurilor – MasterCard, Visa, Maestro.

restaurant hotel impero

Restaurant Hotel Impero

Restaurant Hotel Impero

Hotelul Impero deţine şi un restaurant care este foarte mare, având o capacitate de peste 300 de locuri şi care este pus la dispoziţia clienţilor pentru organizarea unor evenimente diverse, precum nunţi, botezuri, recepţii, mese festive, dineuri, etc.

De asemenenea, mai este disponibilă o terasă care are o capacitate de peste 200 de locuri şi o sală de conferinţe, cu capacitate de 130 de locuri. Este ideală pentru întâlniri de afaceri, aceasta fiind dotată cu videoproiector, flipchart, instalaţie de sonorizare.

Personalul hotelului este pregătit să vă ofere servicii prompte şi de cea mai bună calitate. Faptul că aceştia cunosc 3 limbi diferite–Engleză, Italiană şi Română, reprezintă un mare avantaj. Astfel asigurând înţelegerea şi comunicarea atât cu cetăţenii români cât şi cu cei străini.

Diete speciale

În cadrul restaurantului hotelului, aveţi posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de preparate, iar la cerere, se pot oferi meniuri cu diete speciale.

Copiii sunt bineveniţi iar cei sub 6 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt folosite paturile existente în cameră.

Hotelul Impero, este una dintre alegerile de top din oraşul Oradea. Oferind garanţia că rezervările sunt sigure iar preţurile sunt foarte mici, astfel, în funcţie de tipul camerei pe care doriţi să o rezervaţi, veţi achita următoarele tarife:

  • 160 lei fără mic dejun sau 180 cu mic dejun dacă aţi ales o cameră de tip single;
  • 180 lei fără mic dejun sau 220 cu mic dejun dacă alegeţi o cameră dublă;
  • 190 lei fără mic dejun sau 210 lei cu mic dejun pentru o cameră single superioară;
  • 200 de lei fără mic dejun sau 240 lei cu mic dejun dacă doriţi o cameră dublă superioară;
  • 260 lei fără mic dejun sau 320 lei cu mic dejun dacă doriţi un apartament;
  • 210 lei fără mic dejun sau 270 cu mic dejun pentru o cameră triplă.

Toate tarifele includ şi TVA.

Date de contact:
Bd. Decebal, nr. 69, Oradea, jud. Bihor
Telefon:004 0259 424 444, 0400 730 593 422

e-mail: office@hotelimpero.eu

 

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.