Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Gala, Cluj-Napoca Revendică

0 / 5
de la 200Lei
Printează

Hotel Gala, Cluj-Napoca

Hotelul Gala este situat în Municipiul Cluj-Napoca, la doar 1,3 km de centrul oraşului. Hotelul este foarte aproape de numeroase instituţii publice financiare şi culturale şi oferă condiţii de cazare foarte confortabile şi avantajoase.

Datorită amplasării sale, este o destinaţie ideală atât pentru clienţii aflaţi în interes de serviciu cât şi pentru cei care îşi doresc petrecerea unui sejur vizitând obiectivele turistice din zonă.

Hotelul Gala este clasificat la categoria de 3 stele, fiind mobilat şi utilat modern, conform standardelor impuse.

Spaţiile de cazare, serviciile şi facilităţi oferite sunt menite să satisfacă chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.

Personalul hotelului este foarte bine pregătit şi amabil. Aceştia se află în permanenţă la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă soluţiona cerinţele.

Localizarea Hotelului Gala

Hotelul Gala este situat pe Calea Turzii, nr. 176 B, Municipiul Cluj-Napoca, Judeţul Cluj, foarte aproape de centrul oraşului.

În apropierea hotelului se află numeroase puncte de atracţii, atât comerciale şi de afaceri cât şi culturale, precum: Sigma Bussines Center – situat la 0,9 km distanţă, Sigma Shopping Center – la 0,9 km, Observatorul Astronomic – la 1,2 km, Parcul Narciselor – la 1,6 km, Grădina Botanică din Cluj, la 1,6 km, Universitatea Babeş Bolyai – la 2,1 km, Catedrala Schimbarea la Față – la 2,4 km, Statuia lui Matei Corvin – la 2,4 km, Muzeul Etnografic al Transilvaniei – la 2,4, Cluj Arena – la 2,6 km.

Iulius Mall se află la aproximativ 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, care se află la 8,2 km distanţă de proprietate.

Structura de cazare şi facilităţi

Hotel Gala pune la dispoziţia clienţilor 31 de spaţii de cazare. Acestea dispun de balcon sau terasă şi sunt amplasate pe 4 etaje.

Camerele hotelului sunt structurate astfel:

  • 5 camere duble dotate cu paturi matrimoniale;
  • 23 de camere duble dotate cu paturi twin;
  • 3 suite formate din dormitor dotat cu pat matrimoniale şi lounge dotat cu canapea extensibilă;
  • 1 apartament cu 2 camere, dotate cu pat matrimonial şi canapea extensibilă.

Toate spaţiile de cazare ale hotelului sunt modern mobilate, spaţioase şi foarte bine întreţinute.

Acestea sunt amenajate conform standardelor europene impuse de 3 stele şi dispun de: paturi matrimoniale sau twin, canapele extensibile, televizor cu ecran plat, cu diagonală de 61 sau 81 de cm, canale prin cablu, încălzire centrală, aer conditionar, minibar, câte 2 fotolii de tip scoică cu măsuţă de cafea, noptieră cu corpuri de iluminat, telefon, birou, dulap, cuier, conexiune internet.

Camerele dispun şi de grupuri sanitare proprii, dotate cu cabină de duș, lavoar, toaletă, oglindă, uscător de păr, prosoape şi unele articole de toaletă – şampon, săpun, etc.

Facilităţi oferite

În întreaga unitate se asigură conexiune la internet wi-fi, în mod gratuit. Clădirea dispune de lift şi de cameră specială pentru depozitarea bagajelor.

Fumătorii au la dispoziţie un loc special amenajat pentru fumat.

Clienţii pot servi micul dejun la restaurantul hotelului. Micul dejun se serveşte în stil bufet suedez şi este foarte variat.

Hotelul oferă clienţilor posibilitatea de a închiria camere în regim single, preţurile fiind avantajoase.

Restaurant Gala

Restaurantul hotelului are o capacitate totală de 64 de locuri şi serveşte specilitati savuroase, atât tradiţionale româneşti cât şi inspirate din bucătăria internaţională.

Preparatele sunt gătite din alimente de cea mai bună calitate. Meniurile sunt foarte variate, menite să satisfacă toate preferinţele clienţilor. Se pot oferi meniuri cu diete speciale.

Sala de evenimente speciale „Gala Ballroom”

Hotelul dispune şi de o sală unde se pot organiza diverse evenimente speciale private, precum nunţi, botezuri, zile de naştere, mese festive, etc. Sala are o capacitate de 165 de locuri la masă.

La cerere, sala se poate utiliza ca sală de conferinţă, oferind 250 de locuri pe scaune.

Se oferă unele facilităţi de organizare şi echipamente speciale.

Servicii

Menajul este asigurat zilnic în cadrul unităţii. Lenjeriile de pat şi prosoapele de baie se schimbă cu regularitate şi în mod gratuit.

Pentru clienţii hotelului se asigura parcare subterană care este supravegheată video în permanenţă pentru a oferi mai mult siguranţă. Sunt disponibile 25 de locuri.

Recepţia hotelului este deschisă în permanență şi se află la dispoziţia clienţilor pentru a se ocupa de solicitările acestora.

Check-in şi check-out

Ocuparea unui spaţiu de cazare se va face începând cu ora 14:00 iar părăsirea unui spaţiu de cazare se va efectua până la ora 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, MasterCard, Maestro.

Se acceptă şi tichetele/voucherele de vacanţă ca modalitate de plată.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârsta de până la 6 ani beneficiază de cazare gratuită în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

În cazul în care se solicită paturi suplimentare, se va achita suma de 69,68 RON pe noapte, pentru un copil. Acest tarif se aplică atât pentru copiii cu vârste de sub 6 ani cât şi pentru copiii mai mari.

În fiecare cameră se poate acorda maxim un pat suplimentar.

Date de contact:
Calea Turzii, nr. 176 B, Municipiul Cluj-Napoca, Judeţul Cluj
Telefon: 0751 040 150
De la 200 RON

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.