Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Escalade, Poiana Braşov Revendică

0 / 5
de la 260Lei
Printează

Hotel Escalade, Poiana Braşov

Hotelul Escalade este situat în Poiana Braşov şi oferă oaspeţilor săi un sejur la standarde ridicate, indiferent de sezon.

Hotelul este alegerea ideală atât pentru cei care îşi doresc petrecerea unui concediu în familie cât şi pentru cei aflaţi în tranzit sau intentioează să organizeze un eveniment special.

Hotel Escalade oferă turiştilor spaţii de cazare foarte confortabile, servicii de calitate şi posibilitatea de a se răsfăţa într-un centru Wellness.

Amplasarea Hotelului

Hotelul Escalade este situat pe Strada Poiana Soarelui, nr. 160, Braşov, la 600 de metri distanţă de centrul staţiunii Poiana Braşov. Telegondola şi telecabina se află la doar 100 de metri.

Oraşul medieval Braşov se află la aproximativ 12 km de proprietate iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la 600 de m.

În apropierea hotelului se mai află şi Dino Parc–situat la 6 km, Piaţa Sfatului–la 6,6 km, Aventura Parc Braşov–la 7,1 km, Paradisul Acvatic–la 9,7 km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Bucureşti, aflat la 158 de km.

Structura de cazare şi dotări

Hotelul Escalade oferă 64 spaţii de cazare, curate, spaţioase şi izolate fonic. Toate camerele prezintă dotări calitative, pentru a asigura un maxim de confort.

Camerele hotelului sunt structurate astfel:
Spaţii de cazare STANDARD de 3 stele:
• 5 camere duble cu pat de tip matrimonial
• 9 camere duble cu paturi twin
• 9 apartamente dotate cu canapea extensibilă
Spaţii de cazare EXECUTIVE de 4 stele:
• 10 camere duble cu pat de tip matrimonial
• 31 de camere duble cu paturi de tip twin

Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, TV, televiziune prin cablu, sistem de avertizare a incendiilor, telefon, minibar, uscător de păr, conexiune la internet, balcon sau terasă.

Oaspeţii beneficiază şi de unele articole de toaletă gratuite.

Facilităţi oferite

Oaspeţii hotelului au la dispoziţie o terasă care oferă o panoramă încâtătoare, fiind un loc ideal de relaxare de unde pot inspira aerul curat al Munţilor Carpaţi.

Copiii au un loc de joacă special amenajat atât în interiorul hotelului cât şi în exteriorul acestuia. Sunt oferite unele echipamente pentru joacă.

La cerere, se pot pun la dipoziție şi săli de conferinţe. Acestea dispun de toate echipamentele necesare organizării diverselor evenimente-ecran de proiecţie, videoproiector, flipchart, sistem audio, laptop, fax/copiator.

Servicii

Printre serviciile oferite de hotelul Escalade se enumeră următoarele: servicii de călcătorie, spălătorie, lustruire pantofi, închirieri auto, transfer de la sau spre unele locaţii, informaţii turistice, etc.

Recepţia este deschisă în permananență pentru a se ocupa de solicitările turiştilor. Este oferită şi o cameră pentru bagaje. Curăţenia în unitate este efectuată zilnic şi se asigură schimbarea cu regularitate a lenjeriilor de pat şi a prosoapelor.

Oaspeţii hotelului beneficiază şi de parcare gratuită care este supravegheată nonstop. Parcarea are o capacitate de 150 de locuri şi este structurată pe 2 nivele.

Restaurant şi bar

Hotelul dispune de un restaurant care serveşte diverse preparate delicioase, meniurile fiind foarte diversificate.

Preparatele servite sunt atât tradiţionale româneşti cât şi internaţionale, pentru a satisface toate preferinţele. La cerere se pot oferi meniuri cu diete speciale sau meniuri pentru copii.

În incinta hotelului este disponibil şi un bar, care are o capacitate totală de 80 de locuri. Este locul perfect unde clienţii se pot destine şi pot savura băuturi diverse. Barul este deschis în permananeță.

Centru Wellness

Hotelul Escalade pune la dispoziţia turiştilor un centru Wellness unde aceştia se pot bucura de o relaxare totală şi pot beneficia de următoarele facilităţi: centru fitness, jacuzzi, piscină interioară, saună umedă sau uscată, salon de masaj.

Check-in şi check-out

Ocuparea camerelor se va face în intervalul orar 16:00–20:00 iar părăsirea camerelor se va face în intevalul 07:00 – 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa sau MasterCard.

Cazare copii

Copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani beneficiază de cazare gratuită dacă nu solicită paturi suplimentare.

În cazul în care se solicită pătuţuri sau paturi suplimentare, se va achita suma de 56,04 RON pe noapte, pentru un copil. Acest tarif este valabil şi în cazul în care se solicită un pat suplimentar pentru un adult.

În fiecare cameră, se poate acorda maxim un pat suplimentar.

Atracţii turistice din zonă:
• Biserica Neagră
• Muzeul
• Sinagoga
• Biserica Romano-Catolică din secolul XVIIII
• Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae
• Primăria Veche
• Casa Hirscher

Date de contact: Strada Poiana Soarelui, nr. 160, Braşov
Telefon: 0752 333 645
De la 260 RON

  • Preț de la 260Lei
  • Clasă hotel 4 Stele
  • Camere 64
  • Locație / Regiune Brasov

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.