Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Aqua, Băile 1 Mai Revendică

0 / 5
de la 230Lei
Printează

Hotel Aqua, Băile 1 Mai

Hotelul Aqua este amplasat într-o zonă liniştită, în staţiunea Băile 1 Mai, la doar 3 km distanţă de Băile Felix.

Hotelul este clasificat la categoria de 3 stele şi dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare asigurării unui sejur perfect. Personalul unităţii este calificat şi foarte amabil, mereu la dispoziţia clienţilor.

Pe lângă spaţiile de cazare confortabile, Hotelul Aqua oferă oaspeţilor săi şi un centru SPA foarte modern–Thermal SPA & Relax Aqua, unde puteţi beneficia de unele tratamente relaxante şi curative.

Localizarea Hotelului Aqua

Hotelul Aqua este situat la urcarea în satul Haieu, pe Strada Principală, nr. 11 B, Băile 1 Mai, judeţul Bihor.

Piscinele termale publice se află la doar 300 de m distanţă. Aqua Park President se află la o distanţă de 1,9 km. Parcul acvativ Nymphaea este situat la 7,2 km iar Cetatea Oradea se află la 7,4 km.

Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 100 de metri distanţă de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Oradea, situat la 7,7 km.

Structura de cazare şi dotări

Hotelul Aqua pune la dispoziţia turiştilor 24 de spaţii de cazare. Acestea sunt spaţioase, confortabile şi foarte curate. Unitatea dispune de dotările prevăzute de standardele europene impuse de 3 stele.

Camerele hotelului sunt structurate astfel:

 • camere single;
 • camere duble;
 • apartamente-formate din dormitoare şi living.

Toate camerele dispun de: aer condiţionat, TV cu canale prin cablu, încălzire centrală, garderobă, telefon, minibar, fier de călcat, uscător de păr, conexiune internet, grup sanitar propriu dotat cu lavoar, cabină de duș, toaletă.

Clienţii beneficiază şi de articole de toaletă gratuite.

Facilităţi oferite

Oaspeţii hotelului Aqua se pot relaxa într-o grădină şi terasă exterioară, dotate cu mobilier exterior specific. Fumătorii au la dispoziţie un spaţiu special amenajat.

La cerere, se poate închiria o sală de conferinţe, cu o capacitate de 40 de locuri. Aceasta este ideală pentru organizarea unor evenimente precum–şedinţe, seminarii, conferinţe, etc. Se asigură unele facilităţi pentru organizare.

Copiii au la dispoziţie un loc de joacă special amenajat, la care au acces pe tot timpul zilei. Persoanele cu mobilitate redusă beneficiază de unele facilităţi.

Pe perioada verii, oaspeţii hotelului pot servi cina pe terasa restaurantului, în aer liber.

Restaurant şi bar

Hotelul Aqua dispune de un restaurant care are o capacitate de 90 de locuri disponibile în sala mare şi 36 de locuri în sala destinată servirii micului dejun.

Restaurantul serveşte atât preparate specifice româneşti cât şi internaţionale. Meniurile sunt foarte diversificate şi atent pregătite, din alimente de cea mai bună calitate.

La cerere, se pot oferi meniuri cu diete speciale, în funcţie de cerinţele şi preferinţele oaspeţilor.

Restaurantul se poate închiria în vederea organizării unor evenimente speciale precum: nunţi, botezuri, aniversări,etc. Cele două săli ale acestuia şi terasa exterioară pot fi unite pentru a oferi mai mult spaţiu de desfăşurare.

Barul restaurantului serveşte băuturi atât alcoolice cât şi non-alcoolice. Este un loc ideal unde vă puteţi relaxa şi savură diverse fresh-uri, cocktailuri, şi multe alte aţele.

Servicii

Menajul se asigură zilnic în cadrul unităţii. Prosoapele de baie şi lenjeriile de pat sunt schimbate în mod gratuit şi cu regularitate.

Recepţia hotelului este deschisă în permanenţă. Se oferă o cameră pentru bagaje care poate fi utilizată la nevoie.

Clienţii beneficiază de parcare gratuită care este supravegheată video în permanenţă.

Se oferă şi unele bilete cu reduceri la aquapark-uri, recomandări pentru unele trasee turistice sau excursii, servicii de organizare a unor evenimente divserse.

Centru SPA şi tratament

Hotelul Aqua oferă accesul între orele 9:00–21:00 la centrul Thermal SPA & Relax Aqua şi dispune de piscină, saună umedă, saună uscată, duşuri cu hidromasaj, băi cu plante aromate.

Este disponibilă şi o salină, creată artificial cu roci de sare Himalaya.

Clienţii care îşi doresc puţină mişcare, au la dispoziţie o sală de fitness doatată cu aparate speciale.

Tratamente SPA oferite–masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj reflexogen, masaj tonifiant, detoxifiere, cromoterapie, ploaie tropicală, duşuri emoţionale, băi cu plante, salină, sauna finlandeză, etc.

Beneficiile tratamentelor SPA

Tratamentele SPA au numeroase efecte care sunt foarte benefice asupra organismului uman. Dintre aceste efecte benefice amintin:

înlăturarea oboselii musculare;

 • reducerea stresului;
 • reducerea anxietăţii;
 • eliminarea toxinelor din corp;
 • energizare, revigorare, relaxare;
 • tonus fizic ridicat;
 • tonus psihic ridicat;
 • stimularea sistemului imunitar;
 • calmarea durerilor articulare şi musculare;
 • calmarea durerilor de cap;
 • îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice;
 • creşterea performanţelor.

Check-in şi check-out

Ocuparea unei camere se va face în intervalul 16:00 – 23:00 iar părăsirea unei camere se va face în inervalul orar 10:00 – 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa şi MasterCard. Sunt acceptate şi tichetele/voucherele de vacanţă ca modalitate de plată.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârsta de până la 6 ani beneficiază de cazare gratuită în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc paturile existente ale camerei.

În cazul în care se solicită paturi suplimentare pentru copiii cu vârste de până la 12 ani, se va achita un tarif de 74,33 RON, pe noapte, pentru un copil.

În fiecare cameră, este permisă acordarea unui singur pat suplimentar.

Date de contact:
Sat Haieu, pe Strada Principală, nr. 11 B, Băile 1 Mai, judeţul Bihor
Telefon: 0259 318 710
De la 230 RON

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.