Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hotel Afrodita, Băile Herculane Revendică

0 / 5
Printează

Hotel Afrodita, Băile Herculane

Redeschis în anul 2012, Hotelul Afrodita este situat în centrul staţiunii Băile Herculane, la poalele Munţilor Domogled, oferind turiştilor o privelişte deosebită, spre munţi.

Hotelul a fost recent modernizat. Toate spaţiile de cazare sunt amenajate armonios şi sunt dotate conform unor standarde înalte de calitate.

Atmosfera liniştită şi plăcută care caracterizează hotelul, fac din acesta locul ideal pentru turiştii care îşi doresc o şedere relaxantă.

Hotelul Afrodita este alegerea perfectă atât pentru oaspeţii care intenţionează să îşi petreacă o vacanţă cât şi pentru cei care se afla în tranzit, în interes de serviciu.

Serviciile oferite sunt de înaltă clasă, iar cadrul este extraordinar. Personalul hotelului este bine pregătit şi se afla în permanenţă la dispoziţia clienţilor.

Amplasarea Hotelului Afrodita

Hotelul Afrodita este situat pe strada Complexelor, nr. 2, în oraşul Băile Herculane, judeţul Caraș–Severin.

Staţiunea Băile Herculane este renumită pentru apele sale minerale, care au efecte foarte benefice asupra sănătăţii organismului.

Izvoarele cu apă termală sunt situate la aproximativ 2 km faţă de proprietate. Parcul Naţional Domogled se află la o distanţă de 10 km.

Cea mai apropiată staţie de autobuz este amplasată la doar 300 de metri de hotel iar Gara Băile Herculane este situată la 3 km.

Structura de cazare şi dotări

Hotel Afrodita oferă 220 de spaţii de cazare, renovate şi reamenajate într-un sil clasic şi intim. Acestea sunt foarte curate, spaţioase şi au o panoramă încântătoare.

Cele 220 de camere sunt împărţite astfel:
• camere duble matrimoniale
• camere duble twin
• camere de tip single
• camere Premium, ideale pentru familii
• apartamente

Toate spaţiile de cazare ale hotelului sunt izolate fonic şi oferă un maxim de confort, fiind dotate conform standardelor impuse de 3 stele.

Camerele dispun de dotări precum: moblier modern şi elegant, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, minibar, TV cu ecran plat cu programe prin cablu, telefon, birou de lucru, ventilator, internet wireless.

Sunt oferite şi unele facilităţi şi articole de toaletă gratuite precum uscător de păr, halat de baie, săpun, şampon, casca de dus, etc.

Facilităţi

Hotelul Afrodita pune la dispoziţia clienţilor săi un lounge comun, dotat cu TV, unde aceştia se pot relaxa în orice moment al zilei.

În exteriorul hotelului se află o grădină, o terasă şi un spaţiu amenajat pentru fumători.

Este disponibil un spaţiu de joacă special amenajat pentru copii, atât în exterior cât şi în interiorul unităţii.

Copiii beneficiază şi de unele echipamente pentru joacă, canale TV speciale, jocuri şi puzzle-uri.

Printre facilităţi se mai enumeră următoarele: room service, cameră pentru depozitarea bagajelor, cutie pentru păstrarea valorilor, fax/copiator, halate şi prosoape oferite pentru partea de agrement, şi multe altele.

Hotelul dispune şi de două săli de conferinţe cu o capacitate de 50 respectiv 100 de locuri, care pot fi închiriate la cerere. În cadrul acestora se pot organiza diverse evenimente precum: seminarii, prezentări, conferinţe, simpozioane, workshop-uri, şcolarizări şi evenimente sociale.

Ambele săli de conferinţă sunt dotate cu echipamentele necesare–video proiector, flipchart, ecran de proiecţie, conexiune internet, sistem audio, microfon, etc.

Servicii

Menajul este efectuat zilnic în unitate şi se asigura schimbarea lenjeriilor de pat şi a prosoapelor.

Sunt oferite şi unele servicii de călcătorie, spălătorie, lustruire pantofi, serviciu taxi, informaţii turistice.

Pentru clienţii hotelului se oferă parcare gratuită, care este supravegheată în permanenţă. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de unele facilităţi şi de locuri de parcare speciale.

Restaurant

Restaurantul hotelului Afrodita este format din 2 saloane–Restaurant Labirinth cu o capacitate de 150 de locuri şi Restaurant Premier cu o capacitate de 350 de persoane.

În cadrul restaurantului, clienţii se pot bucura de o atmosferă distinsă şi se pot delecta cu preparate savuroase oferite de maeştrii bucătari.

Meniurile oferite sunt foarte variate fiind inspirate atât din bucătăria românească cât şi din cea europeana. La cerere, se pot prepara meniuri pentru diete speciale.

Restaurantul Premier se poate închiria la cerere iar în incinta acestuia se pot organiza diverse evenimente speciale precum: aniversări, nunţi, botezuri, banchete, etc.

Personalul specializat asigura adaptarea serviciilor la cerinţele şi necesităţile clienţilor.

Centrul Wellness & SPA

Centrul Wellness & SPA din cadrul hotelului oferă oaspeţilor săi posibilitatea de intra într-o oază de linişte şi pace, departe de stresul monden.

Efectele curative ale naturii, tratamentele şi atmosferă vă vor energiza şi vor genera o stare de bine şi de relaxare totală.

Prin puterile tămăduitoare şi regenerative ale apelor termale se asigura amelioarea sau vindecarea unor afecţiuni, astfel, organismul uman îşi poate redobândi sănătatea.

Datorită diversităţii foarte mari de servicii de terapie şi relaxare, se oferă servicii profesionale de tratament, întreţinere şi înfrumuseţare.

Printre serviciile şi facilităţile oferite se enumeră: piscină interioară, jacuzzi, saună, masaj, cascadă pară, bazin de imersie totală după saună, şezlonguri cu hidromasaj în piscină, zona de relaxare prin cromomeloterapie, mini piscină pentru copii, bazin cu apă termală sulfuroasă, împachetare corporală, tratamente corporale şi faciale, sala de fitness şi multe altele.

Check-in şi check-out

Ocuparea camerei se va face în intervalul orar 16:00–19:00 iar părăsirea camerei se va face în intervalul 10:00–12:00.

Cardurile acceptate sunt cele de tip Visa şi MasterCard. Sunt acceptate şi voucherele sau tichetele de vacanţă ca modalitate de plată.

Cazare copii

Copiii cu vârste de până la 6 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

În cazul în care se solicită paturi suplimentare, se va achita suma de 37, 27 RON pentru un copil, pe noapte.

Se poate solicita maxim un pat suplimentar în fiecare cameră.

Date de contact:
Strada Complexelor, nr. 2, Băile Herculane, jud. Caraș-Severin
Telefon: 0255 560 264; 0371 057 070
De la 295 RON

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.