Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Hello Hotels, Bucureşti Revendică

0 / 5
de la 149Lei
Printează

Hello Hotels, Bucureşti

Hello Hotels este un hotel clasificat la categoria de 2 stele, foarte accesibil şi confortabil.

Acesta este situat foarte aproape de centrul Bucureştiului şi de principalele puncte de interes.

Condiţiile de cazare şi serviciile oferite sunt de calitate iar personalul hotelului este bine pregătit şi foarte amabil, mereu la dispoziţia clienţilor.

Hello Hotels este un loc ideal atât pentru turiştii care se află în tranzit, în interes de serviciu – fiind aproape de centrul financiar şi de afaceri din Piaţa Victoriei, cât şi pentru cei care îşi doresc cazare foarte aproape de numeroase obiective turistice din zonă.

De asemenea, hotelul pune la dispoziţia clienţilor şi un restaurant, în cadrul căruia se pot organiza diverse evenimente speciale.

Amplasarea hotelului

Hello Hotels este situat pe Calea Griviței, nr. 143, Sector 1, Bucureşti, la doar 3 minute de Gară de Nord şi staţia de metrou.

În apropierea hotelului se află majoritatea punctelor de interes din Bucureşti, precum – Muzeul Naţional Militar – situat la 0,5 km, Spitalul Clinic Sanador – la 0,7 km, Palatul Cantacuzino – Muzeul George Enescu – la 0,8 km, Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa – la 0,9 km, Muzeul Ţăranului Român – la 1 km, Gradina Cişmigiu – la 1,4 km, Piaţa Revoluţiei – la 1,7 km, Arcul de Triumf din Bucureşti – la 2,4 km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, situat la o distanţă de 13,9 km de proprietate.

Structura de cazare şi dotări

Hello Hotels pune la dispoziţia clienţilor săi 150 de spaţii de cazare, care sunt dispuse pe 7 etaje. Toate camerele sunt modern utilate şi foarte curate.

Camerele hotelului sunt structurate astfel:

  • 126 de camere duble, dotate cu paturi matrimoniale;
  • 9 camere duble dotate cu paturi twin;
  • 3 camere ideale pentru persoanele cu dizabilităţi şi mobilitate redusă;
  • 12 camere care oferă confort de 3 stele;

Toate spaţiile de cazare sunt izolate fonic, confortabile şi sunt dotate cu: paturi matrimoniale sau twin, aer condiţionat, încălzire centrală, televizor LCD cu canale prin cablu, veioze, mochetă, scaun, dulap, conexiune internet.

Camerele dispun şi de grup sanitar propriu, cu design modern, dotat cu oglindă, lavoar, cabină de duș, toaletă, prosoape şi unele articole gratuite – săpun, şampon.

În toate camerele, la deschiderea TV-ului, pe primul program sunt oferite informaţii despre serviciile cu plată sau gratuite oferite de hotel.

Facilităţi oferite

Hello Hotels oferă clienţilor internet wi-fi gratuit în toată unitatea şi telefon public pentru apeluri naţionale sau internaţionale.

Persoanele cu mobilitate redusă beneficiază de unele facilităţi şi au la dispoziţie camere special amenajate.

Hotelul dispune atât de camere pentru nefumători cât şi pentru fumători. Unitatea dispune şi de lift.

La cerere, se pot oferi paturi suplimentare, în funcţie de necesitate.

Este permis accesul animalelor de companie în unitate.

Restaurant

Hello Hotels dispune de un restaurant cu autoservire, care oferă preparate calde şi reci. Aici clienţii pot servi atât micul dejun cât şi masa de prânz.

Micul dejun se poate servi în intervalul orar 06:30–10:30. În componenţa acestuia se află: cafea, lapte, ceai, suc de portocale, apă minerală sau plată, croissant, cereale, pate, brânză topită, iaurt, fructe de sezon, chiflă, unt, miere de albine, gem, produs de patiserie.

Prânzul se poate servi în intervalul 12:30–15:00. Meniurile sunt diversificate şi conţin supe calde, feluri principale, garnituri, preparate la grătar, deserturi.

Clienţii pot servi şi diverse băuturi în cadrul restaurantului, atât alcoolice cât şi non-alcoolice.

Tekkafe

Tekkafe este o cofetărie specială care vă invită să savuraţi divserse specialităţi de cafea şi specialităţi de cofetărie, delicioase.

Sunt oferite diverse sortimente de ceaiuri parfumate, care sunt servite clienţilor într-un mod deosebit.

Cofetăria pune la dispoziţia clienţilor şi sandwich-uri gustoase, salate şi o gamă largă de prăjituri şi torturi.

Evenimente speciale

În cadrul restaurantului Hello Hotels se pot organiza la cerere, diverse evenimente private speciale, precum nunţi, botezuri, aniversări, mese festive, etc.

Restaurantul are o capacitate maximă de 80 de persoane şi este un loc ideal pentru organizarea unor petreceri restrânse, într-un cadru intim şi special.

Preţurile sunt foarte accesibile iar echipa Hello Hotels se află la dispoziţia clienţilor în permanenţă.

Sunt oferite numeroase facilităţi pentru organizare. De asemenea, se oferă camera gratuită pentru copil, în cazul în care optaţi pentru organizarea unui botez. Dacă optaţi pentru organizarea unei nunţi, tortul mirilor este oferit din partea casei şi se oferă camera gratuită pentru miri.

Servicii

Menajul este asigurat zilnic în unitate. Lenjeriile de pat şi prosoapele de baie se schimbă în mod gratuit.

Recepţia este deschisă în permanenţă. Se oferă seif pentru păstrarea valorilor personale.

La cerere, se pot acorda servicii de copiator/fax, trezire clienţi, comandă taxi, informaţii culturale şi turistice.

Clienţii au la dispoziţie şi o parcare cu plată. Tariful este de 2 lei/oră.

Check-in şi check-out

Ocuparea unei camere se va face în intervalul orar 15:00 – 23:00 iar părăsirea unui spaţiu de cazare se va face în intervalul 01:00 – 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, MasterCard, Maestro, American Expres.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 11 ani beneficiază de cazare gratuită în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei. Dacă pentru aceştia se solicită un pat suplimentar, se va achită un tarif de 38 RON pe noapte, pentru un copil.

Acest tarif se aplică şi în cazul în care se solicită paturi suplimentare pentru copiii cu vârste mai mari de 12 ani.

Numărul maxim de copii care se pot caza în paturile existente şi numărul maxim de paturi suplimentare care se pot acorda, depinde de capacitatea camerei aleasă.

Date de contact:
Calea Griviței, nr. 143, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 0732 121 800
e-mail: [email protected]
De la 149 RON

  • Preț de la 149Lei
  • Clasă hotel 2 Stele
  • Camere 150
  • Locație / Regiune Bucuresti

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.