Oferte de Cazare și Informații din Turism

Cazare Hotel

Grand Hotel Continental, Bucureşti Revendică

0 / 5
de la 629Lei pe noapte
Printează

Grand Hotel Continental, Bucureşti

Grand Hotel Continental este situat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei. Hotelul are o arhitectură deosebită şi oferă numeroase servicii personalizate.

Datorită poziţionării sale privilegiate, oferă clienţilor posibilitatea de a vizita o mulţime de obiective turistice, aflate la doar câteva minute distanţă.

Fiind clasificat la categoria de 5 stele, hotelul oferă spaţii de cazare foarte elegante şi sofisticate.

Condiţiile de cazare şi facilităţile oferite sunt la standarde foarte înalte, menite să satisfacă chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.

Amplasarea hotelului

Grand Hotel Continental este situat pe Calea Victoriei, nr. 56, Sector 1, Bucureşti, foarte aproape de Ateneul Roman, Muzeul Naţional de Artă şi de cartierul de afaceri.

În apropierea hotelului se află şi Piaţa Revoluţiei–la 0,2 km, Universitatea Bucureşti–la 0,3 km, Gradina Cişmigiu–la 0,6 km, Mănăstirea Stavropoleos–la 0,6 km, Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa–2,1 km, Muzeul Țărantului Român–la 2,2 km, Parcul Carol 1–la 2,7 km, Arcul de Triumf din Bucureşti–la 3,7 km.

Staţia de metrou Gara de Nord se află la o distanţă de 2,2 km iar cel mai apropiat Aeroport este Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, situat la 14,9 km.

Strucutura de cazare şi dotări

Grand Hotel Continental pune la dispoziţia clienţilor 59 de spaţii de cazare foarte elegante, moderne şi bine întreţinute.

Două dintre cele 59 de spaţii de cazare sunt destinate persoanelor cu nevoie speciale.

Hotelul dispune şi de 6 apartamente care sunt mobilate şi decorate în stiluri diferite: Baroque, Renscentist, Impero, Ludovic XV.

Structura camerelor:

  • camere Superior;
  • camere Deluxe;
  • camere Deluxe Classic;

Apartamentele se împart astfel:

  • apartamente Junior;
  • apartamente Senior;

Toate spaţiile de cazare sunt dotate conform standardele europene impuse de 5 stele şi sunt caracterizate de lux.

Camerele dispun de: paturi matrimonaile sau twin, aer condiţionat, încălzire centrală, TV cu ecran plat şi televiziune prin cablu, birou, facilităţi pentru ceai şi cafea, telefon, minibar, seif, dulap, oglindă, măsuţă, scaune, mocheta, veioze, conexiune internet.

Fiecare cameră are grup sanitar propriu dotat cu: cadă sau cabina de dus, halat de baie, prosoape, toaletă, uscător de păr, dulap, oglindă. Se oferă o numeroase articole de toaletă gratuite.

Facilităţi oferite

Grand Hotel Continental oferă clienţilor săi o gamă largă de facilităţi pentru a le asigura acestora o şedere cât mai plăcută.

Astfel, clienţii au la dispoziţie o linie telefonică internaţională, etaje separate pentru fumători/nefumători, bussiness center, personal bilingv, valet maşină, room service disponbil în permanenţă, seif pentru păstrarea valorilor personale.

Sunt oferite şi facilităţi bussiness–6 săli de conferinţă cu capacităţi cuprinse între 15 şi 120 de locuri. Acestea sunt dotate cu toate echipamentele necesare–ecran multimedia, videoproiector, flip chart, pixuri, mape, internet wif-fi. La cerere se pot oferi coffe break-uri şi prânz.

Eden SPA

Hotelul dispune şi de un centru SPA, fiind un spaţiu destinat relaxării, revigorării, energizarii, detoxifierii şi reducerii stresului.

Sunt disponibile 4 camere de tratament, un jacuzzi, o saună, un spa lounge, şi o sală de fitness. Acestea sunt menite să ofere răsfaț în vederea obţinerii unei stări de bine.

Sunt oferite atât terapii SPA clasice-exfolieri, masaje, împachetări, manichiură cât şi tehnici asiatice de echilibrare energetică, reflexoterapie, presopunctură şi acupunctură.

Tranquility Spa Lounge este un loc ideal unde clienţii se pot bucura de momente de relaxare şi linişte, citind o carte bună sau savurând diverse băuturi.

Restaurante

În cadrul hotelului sunt disponibile 3 restaurante şi o cofetărie–Tekafee, acestea oferind meniuri foarte variate, excepţionale.

Restaurant Concerto–decorat clasic şi cu o atmosferă artistocrată, vă aşteaptă să vă bucuraţi de diverse preparate delicat gătite şi cu multă creativitate. Lista de vinuri este generoasă şi include selecţii din ţară, Italia, Franţa, Portugalia, Statele Unite ale Americii.

Balkan Bistro Bucureşti-oferă reţete ademenitoare cu gustul perfect al Balcanilor. Meniul este diversificat şi conţine preparate inspirate din bucătăria tradiţională a ţărilor care aparţin acestei regiuni–Romania, Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Turcia.

Victoria Club–bar cu specific englezesc, dotat cu numeroase detalii fine care vă vor încânta văzul şi sufletul.

Tekaffe–oferă un adevărat festin al gusturilor, într-un cadru foarte elegant şi într-o ambianţă discretă. Preparatele sunt delicioase printre ele enumerându-se specialităţi de cafea, croissante, brioşe, sandwichuri, salate, prăjituri, cocktailuri, ceaiuri.

Servicii

Grand Hotel Continental oferă clienţilor numeroase servicii, precum: servicii de transfer din sau spre diverse locaţii, serviciu de trezire, prânz la pachet, transmitere mesaje, rezervări bilete, comandă taxi, informaţii culturale şi turistice, servicii de curierat, servicii de spălătorie şi călcat, servicii de fax, scanner, xerox.

Menajul este asigurat zilnic în unitate. Lenjeriile de pat şi prosoapele de baie sunt schimbate cu regularitate, în mod gratuit.

Parcarea este asigurată clienţilor hotelului şi este supravegheată în permanenţă. Persoanele cu handicap beneficiază de locuri de parcare speciale.

Check-in şi check-out

Ocuparea unei camere se va face începând cu ora 15:00 iar părăsirea unei camere se va face până la ora 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, Maestro, MasterCard, American Express.

Facilităţi cazare copii

Copiii cu vârsta de până la 11 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

Dacă pentru aceştia se solicită un pat suplimentar, se va achita suma de 145 RON pe noapte, pentru un copil. Acest tarif se aplică şi în cazul copiilor cu vârste mai mari de 12 ani, pentru care se solicită un pat suplimentar.

Numărul de paturi suplimentare admise într-o cameră şi numărul de copii care se pot caza, depinde de capacitatea maximă a camerei pe care doriţi să o alegeţi.

Date de contact:
Calea Victoriei, nr. 56, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 0372 010 300
De la 629 RON

  • Preț de la 629Lei pe noapte
  • Clasă hotel 5 Stele
  • Camere 59
  • Locație / Regiune Bucuresti

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.