Despre Noi

Despre noi și beneficiile rezervărilor de pe portalul nostru specializat în oferte de cazare. Cazare.org.ro este un site dedicat hotelurilor, pensiunilor, hostelurilor sau persoanelor care închiriază case, vile, apartamente sau o soluție pentru nevoile fiecărui turist.

Beneficiile RezervărilorCazare.org.ro, nu este o agenție de turism online, dar suntem specializați în Marketing, pentru vânzările camerelor de hotel și oferim acces la ofertele de cazare din România.

Datorită parteneriatelor puternice cu principalii ofertanți din industria turismului, website-ul nostru reușește să ofere utilizatorilor mai multe servicii turistice pentru a organiza excursii și sărbători până la ultimul detaliu.

De la bilete de avion, închirieri auto și transferuri, la atracții turistice, croaziere sau destinații exotice și oferte de sărbători în diverse locații din România.

Pentru persoanele care preferă o alternativă pentru cazare la un hotel sau pensiune dintr-o anumită zonă, cazare.org.ro, oferă de asemenea, o selecție largă de apartamente și pensiuni ale partenerilor noștri.

Hoteluri și pensiuni din toate locațiile româniei

Portalul nostru este o agenție de marketing online, specializată în oferte de cazare. Orice companie care oferă astfel de servicii, are posibilități multiple de promovare națională sau locală. Fiecare hotel sau pensiune este prezentată cu o descriere detaliată și actualizată constant. O galerie foto ghidează clientul în alegerea celui mai potrivit hotel și o hartă cu locația, sau un clip video încărcat pe website, ajută turiștii să înțelegă locația respectivă.

Comentariile lăsate de clienții hotelurilor sau pensiunilor din România, sunt întotdeauna disponibile pentru a ajuta la evaluarea serviciilor oferite de Dvs.

Cine suntem?

Afacerea in Mediul OnlineAfacerea în mediul online a fost înființată în anul 2004, pe baza experienței noastre în servicii SEO și Web design. Combinația dintre o cunoaștere solidă a acestui sector al pieței turistice, asociată cu abilitățile noastre in Marketing Online, a permis companiei noastre să se situeze în cadrul principalelor website-uri de rezervări online.

Statisticile serviciilor noastre sunt clare. Avem un portofoliu în care prezentăm website-urile create și promovate de compania noastră.

Din acest motiv, dorim să creștem în ceea ce privește vizibilitatea, popularitatea și recunoașterea, răspândirea mărcii noastre pe diferite motoare de căutare, site-uri comparative de hoteluri și site-uri afiliate.

În același timp, ne-am angajat să oferim utilizatorilor noștri noi hoteluri și destinații din România. În ultimii ani, am investit foarte mult în cercetarea ofertelor de cazare, de la mare și în munte, până la destinațiile exotice din întreaga lume.