Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Vila Ursu, Sovata Revendică

0 / 5
de la 150Lei
Printează

Vila Ursu, Sovata

Este situată în Sovata, la doar 300 de metri de Lacul Ursu, într-un cadru ambiental foarte plăcut şi este clasificată la 3 stele. Vila Ursu oferă oaspeţilor săi tot confortul necesar pentru a avea un sejur perfect, liniştit şi relaxant.

Personalul vilei Ursu este foarte amabil şi competent, fiind în permanenţă atent la solicitările clienţilor.

Serviciile oferite sunt de calitate iar preţurile sunt foarte accesibile şi avantajoase.

Amplasarea Vilei Ursu

Datorită amplasării sale într-una dintre cele mai frumoase zone din Sovata, Vila este foarte apreciată de către vizitatori.

În apropierea vilei se află unele obiective turistice precum Lacul Aluniş, situat la 700 de m distanţă şi Biserica Adormirea Maicii Domnului, situată la aproximativ aceeaşi distanţă. Ştrandul Praid se află la aproximativ 6 km distanţă de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, aflat la o distanţă de 53 de km.

Structura de cazare şi dotări

Vila Ursu oferă turiştilor 14 spaţii de cazare, cu o capacitate totală de 28 de locuri, acestea fiind foarte curate, spaţioase şi confortabile, dotate conform standardelor impuse de 3 stele. Spaţiile de cazare sunt împărţite în camere duble, camere cu un singur pat şi apartamente.

Fiecare cameră a vilei deţine TV LCD cu canale prin cablu–peste 50 de programe, detector de fum, aer condiţionat, oglindă mare, baie proprie cu duș, uscător de păr, telefon, conexiune la internet atât prin cablu cât şi wireless, încălzire centrală, dulap pentru haine, balcon.

Sunt oferite şi unele articole de toaletă gratuite iar la cerere se pot oferi paturi suplimentare, în funcţie de necesitate.

Facilităţi

Vila Ursu pune la dispoziţia oaspeţilor săi un restaurant unde aceştia pot servi preparate diverse, meniurile fiind foarte variate pentru a satisface toate gusturile. Este disponibil şi un bar, în care turiştii se pot delecta cu băuturi atât alcoolice cât şi non-alcoolice.

În exteriorul vilei, oaspeţii se pot bucura de o grădină dotată cu mobilier pentru exterior şi de o terasă. De asemenea, există şi un loc special amanejat pentru grătar şi un loc amenajat pentru fumători.

Copiii beneficiază de un loc de joacă conceput special pentru ei iar la parterul vilei este amplasat un lounge comun în care se afla atât un TV cât şi o bibliotecă.

În cadrul vilei se găseşte şi un mic centru SPA, dotat cu jacuzzi şi saună, fiind un loc perfect pentru răsfăţ şi relaxare.

La cerere, se poate închiria o sală pentru conferinţe, care are o suparafata de 120 mp, fiind ideală pentru organizarea unor evenimente speciale.

Servicii

Recepţia vilei este deschisă nonstop personalul fiind la dispoziţia clienţilor în permanenţă. Micul dejun este inclus în preţul de cazare.

Menajul se face zilnic şi se asigură schimbarea cu regularitate a prosoapelor şi lenjeriilor de pat.

Este oferită şi parcare gratuită, care este supervizată în permanentă cu camere de luat vederi, pentru a oferi mai multă siguranţă.

Check-in şi check-out

Camerele pot fi ocupate în intervalul orar 14:00 – 18:00 iar check-out-ul se va face între orele 07:00 – 11:00.

Nu este disponibilă plata cu cardul. Se acceptă plăți doar în numerar.

Facilităţi cazare copii

Vila oferă spaţii de cazare ideale şi pentru familiile cu copii oferind unele facilităţi de cazare pentru aceştia.

Astfel, toţi copiii, de toate vârstele, sunt bineveniţi la Vila Ursu. Aceștia beneficiază de gratuitate dacă sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc un pat existent al camerei.

În cazul în care se solicită acordarea unui pat suplimentar într-o cameră rezervată, se va achita suma de 50 RON pe noapte, pentru un copil.

Numărul maxim de paturi suplimentare care pot fi permise, variază în funcţie de camera pe care aţi ales să o rezervaţi. De accea, este indicat să verificaţi capacitatea maximă pe care o are camera dorită.

Date de contact:
Strada Trandafirilor, nr. 161, Sovata, jud. Mureş
Telefon: 0756 110 110
e-mail: reception@vilaursu.ro
De la 150 RON

  • Preț de la 150Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.