Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Vila Tănase Costinești Revendică

0 / 5
De la 160Lei pe noapte
Printează

Vila Tănase Costinești

Vila Tănase Costinești, este o construcţie relativ nouă, care a fost finalizata în anul 2001. Aceasta este structurata pe 3 nivele cu o arhitectură modernă. Vila Tănase Costinești este un loc ideal în care vă puteţi petrece concediul. Vila este poziţionată la o distanţă de doar 50 de metri de plajă. De asemenea, se află la o distanţă foarte mică – aproximativ 30 de metri de renumita discotecă a Tineretului.

Vila se află foarte aproape şi de staţia de autobuz, gară, magazine alimentare, terase, restaurante, staţia de taxi şi de multe alte locaţii. Aici vă puteţi petrece timpul şi vă puteți distra. Preţurile sunt accesibile şi se acceptă şi vouchere de vacanţă pentru cazare. Tarifele variază în funcţie de cameră aleasă şi de perioada selectată. Chek-in-ul se poate face între orele 7:00 – 00.00 iar chek-out-ul între orele 00:00 – 20:00.

Camere Vila Tănase Costinești

Camerele vilei sunt foarte răcoroase, curate şi confortabile. Vederea este spre mare iar aranjamentele exterioare predominate de plante verzi şi spaţiul larg oferă un plus linişte şi relaxare. Vila Tănase vă pune la dispoziţie 30 de camere duble şi 2 apartamente în care se pot caza câte 4-5 persoane. Aceste camere fiind perfecte pentru familii sau grupuri.

Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, paturi matrimoniale, TV LCD, cablu TV, conexiune wireless frigidere, bai proprii. Băile sunt prevăzute cu cabine de duș – apa caldă fiind disponibilă în permanentă. Camerele au balcoane proprii de pe care puteţi viziona împrejurimile deosebite.

Vila vă pune la dispoziţie şi o curte spaţioasă în care veţi găsi două terase. Aici vă puteţi petrece timpul în linişte sau unde puteţi consuma atât produse comandate cât şi produse proprii. De asemenea, aveţi la dispoziţie un bar şi un restaurant unde puteţi comanda în orice moment al zilei.

Alte facilități Vila Tănase

Mai puteţi beneficia şi de facilităţi precum:

  • loc special amenajat pentru grătar,
  • foişor în care vă puteţi relaxa,
  • loc de joacă pentru copii
  • un punct de schimb valutar.

În curtea vilei, veţi dispune şi de 32 de locuri de parcare, care este gratuită şi se află sub supraveghere permanentă, fiind păzită non-stop.

Serviciile oferite de Vila Tanase sunt de calitate şi se pliază în funcţie de cerinţele clienţilor. Vila Tănase este un loc de cazare foarte accesibil şi ideal pentru toate categoriile sociale. Ofertele de cazare sunt pentru persoane cu unele standarde mai ridicate dar şi pentru cele care caută doar un loc confortabil în care să se odihnească după o zi petrecută în diverse locaţii de distracţii.

Staţiunea Costineşti

Situată în judeţul Constantă, Staţiunea Costineşti este recunoscută ca şi capitală a tineretului. Stațiunea Costinești este o oază de distracţie pe litoral, în deosebi în sezonul estival. În vremea comunismului, Costineşti era un sat de pescari însă datorită unui proiect de renovare, staţiunea şi-a câştigat popularitatea atrăgând şi numeroşi turişti străini.

Plaja are o lungime de 1 km iar nisipul acesteia este mereu împrospătat din cauza poziţionării sale în aceeaşi direcţie cu un curent marin. Pe lângă distracţia de care puteţi avea parte în această staţiune care este foarte accesibilă, având numeroase pensiuni, hoteluri şi vile care oferă condiţii foarte bune de cazare la preţuri rezonabile, puteţi vizita şi foarte multe obiective turistice dintre care amintim:

Obeliscul care reprezintă catargul cu pânzele în vânt şi este format din 6 piese, cu o greutate de 200 de tone. Acesta are o înălţime de 18,5 metri. În timpul nopţii, acesta este luminat de reflectoare cu halogen albastru. Vechiul monument a fost distrus în luna septembrie, anul 2005 din cauza inundaţiilor însă în luna iunie, anul 2006 a fost inaugurat noul Obelisc.

Epava numită şi „Evanghelia” care era un vas grecesc transportator de portocale în Constanța şi care a eşuat din cauza condiţiilor nefavorbile şi a vizibilităţii reduse la sfârşitul anilor ’60. Carena acestui vas a rămas blocată între două stânci şi poate fi vizitată cu ajutorul unor ambarcaţiuni sau prin înot.

  • Preț De la 160Lei pe noapte
  • Persoana contact Familia Tănase
  • Adresă Vila Tanase, Strada Tineretului, Costinești, România

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.