Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Vila Montana, Mamaia Revendică

0 / 5
de la 404Lei
Printează

Vila Montana, Mamaia

Construită în anul 2008, Vila Montana este o unitate de cazare modernă care oferă clienţilor săi facilităţi şi servicii de calitate. Ideală pentru a petrece o vacanţă liniştită la malul Mării Negre.

Vila este situată la doar 400 de metri de plajă Mamaia. Fiind foarte aproape atât de restaurante şi magazine cât şi de numeroase atracţii turistice. Parcul acvatic Aqua Magic-situat la o distanţă de aproximativ 1 km, Sătul de Vacanţă Mamaia–situat la apropximativ 300 m, Telegondola–500 m, Grădina Botanică–600 m.

Tot la distanţe relativ mici se mai află şi Campusul Univesității Ovidiu, Țara Piticilor, Delfinariu, Gravity Park, Cinema Albatros în aer liber. Dar și Cazino Mamaia, Portul Tomis, Museum of Natural History and Archeology, Plaja Kudos, Debarcaderul Insula Ovidiu.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanul situat la 19,7 km. Gara din Constanța se afla la aproximativ 6 km iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la doar 50 de m.

Structura de cazare şi facilităţi

Vila Montana pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune condiţii de cazare. Oferind 10 camere duble care sunt foarte curate şi confortabile. Toate camerele vilei sunt dotate cu mobilier modern, baie proprie cu dus, aer conditionar, telefon, TV cu ecran plat, minibar, internet wireless. Sunt oferite şi unele articole de toaletă gratuite.

Clienţii se pot bucura şi de un bar unde se pot relaxa. Este disponibilă şi o curte special amenajată, cu grădină şi sunt oferite unele facilităţi pentru grătar.

Recepţia este deschisă în permanenţă iar pentru clienţi se asigura 10 locuri de parcare gratuite. Plata se poate efectua cu cardul fiind acceptate cele de tip Visa, MasterCard şi Maestro. Sunt acceptate şi tichetele de vacanţă.

Check-in și check-out

Check-in-ul se poate efectua începând cu ora 14:00 iar check-out-ul se va face în intervalul orar 08:00 – 11:00.

Facilităţi cazare copii

Toţi copiii sunt bineveniţi la Vila Montana şi beneficiază de unele facilităţi în funcţie de vârstă şi servicii solicitate.

Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 5 ani pot folosi în mod gratuit un pat existent al camerei rezervate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii.

La cerere, se pot acorda paturi suplimentare pentru care se va achita suma de 80 RON pe noapte, pentru un copil. Acest tarif se aplică şi în cazul în care se solicita un pat suplimentar pentru copiii cu vârste de peste 6 ani.

Numărul maxim de copii care se pot caza într-o cameră şi pot folosi un pat existent sau paturi suplimentare variază în funcţie de capacitatea camerei care a fost aleasă.

Parcul acvatic Aqua Magic

Aqua Magic este un parc acvatic situat la intrarea sudică a staţiunii Mamaia. Intrarea fiind permisă din zona parcării amplasate între hotelurile Aurora şi Perla.

Suprafaţa parcului este impresionantă, capacitatea acestuia fiind de 3000 de locuri. Este unul dintre cele mai căutate locuri de distracţie de către turiştii care îşi petrec vacanţa la mare. Prevăzut cu 14 instalaţii acvatice foarte moderne. Parcul Aqua Magic garantează că distracţia o să atingă cote maxime iar experiențele trăite vor fi de neutat.

Pentru copii, principalele atracţii sunt Baby Pool şi Waterplayground, prevăzute cu mini-tobogane foarte colorate şi personaje desprinse din poveşti. Acestea sunt situate într-o zonă special dedicată celor mici.

Adulţii care doresc să se relaxeze se pot destinde în Jacuzzi, Relax Pool şi Lazy River. Pentru cei curajoşi şi amatori de senzaţii tari, sunt puse la dispoziţie opţiuni precum Super Crater, Space Bowl, River Rade, Multislide, Twister, Turbo Slide, Kamikaze, Black Hole, Mega Pipe, etc.

Atmosfera estre întreţinută zilnic de muzică iar echipa de animatori a parcului acvatic organizează frecvent concursuri şi spectacole.

În cadrul parcului, sunt numeroase terase, restaurante şi baruri care vă pun la dispoziţie o gamă variată de preparate culinare şi băuturi atât alcoolice cât şi non-alcoolice.

Parcul acvativ este o unitate echipată corespunzător pentru a garanta vizitatorilor siguranţă. Centrul Medical Aqua Magic este pregătit să intervină în orice situaţie, în cazul în care se produc unele incidente. Totul este supravegheat video iar salvamarii oferă siguranţă în apă.

Date de contact:
Sătul de vacanţă Mamaia, Constanța
Telefon: 0341 481 633
De la 404 RON

  • Preț de la 404Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.