Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Vila Bâlea, Transfăgărășan Revendică

0 / 5
de la 190Lei
Printează

Vila Bâlea, Transfăgărășan

Vila Bâlea este situată în Munţii Făgăraş, la o altitudine de 1,395 metri fiind accesibilă direct de pe renumitul drum de munte Transfăgărășan.

Vila oferă turiştilor spaţii de cazare în mijlocul naturii, într-un cadru montan superb, departe de poluarea şi agitaţia oraşului.

Serviciile oferite sunt de calitate, principala preocupare fiind asigurarea faptului că turiştii au parte de un sejur de neuitat. În care beneficiază de toate condiţiile şi facilităţile necesare petrecerii unui concediu plăcut, liniştit şi relaxant.

Amplasarea Vilei

Datorită amplasării sale, pe drumul naţional DN 7, km 103 Transfăgărășan, vila Bâlea oferă turiştilor posibilitatea de a vizita lacul glaciar Bâlea şi Cascada Bâlea. Acestea fiind situate în apropiere, la distanţe de 12 km, respectiv 7 km.

Barajul Vidraru care este al 8-lea ca mărime din Europa este situat la o distanţă de 42 de km. Cetatea Poenari care este adevărata casa a lui Dracula se află la 45 de km distanţă de proprietate.

Printre peisajele naturale deosebite care se află în apropiere, este şi râul Lipitoarea Ursului, aflat la 0,1 km şi râul Capra, situat la 0,2 km de vilă. Dragus Adventura Park este situat la 19,6 km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Sibiu, aflat la 103,6 km.

Structura de cazare şi facilităţi

Vila Bâlea oferă oaspeţilor săi 12 spaţii de cazare care au o capacitate totală de 19 locuri. Acestea sunt structurate astfel:
• 9 camere duble cu pat matrimonial;
• garsonieră pentru 3 persoane dotată cu un pat matrimonial şi unul de tip single;
• garsonieră pentru 4 persoane care deţine pat matrimonial şi canapea extensibilă;
• apartament cu 2 camere în care se pot caza 4 persoane, fiind dotat cu pat matrimonial în fiecare cameră.

Toate camerele vilei sunt spaţioase şi confortabile. Mobiltate modern şi sunt dotate cu baie proprie, TV, apă caldă în permanenţă, încălzire centrală, internet wireless, terasă.

Vila oferă şi locuri de parcare gratuite, parcarea fiind păzită în permanenţă precum şi unele facilităţi pentru persoanele cu handicap.

În exterior, turiştii au la dispoziţie o grădină, o terasă, mobilier exterior şi loc special amenajat pentru fumat.

Servicii

Curăţenia în camere se face săptămânal, asigurându-se clienţilor igienizarea camerelor. Tot săptămânal sunt schimbate şi lenjeriile de pat. Aceste servicii find incluse în preţul de cazare.

De asemenea, oaspeţii vilei pot beneficia la cerere şi de servicii de schimb valutar, servicii de călcătorie şi de spălătorie.

Restaurant

Turiştii au la dispoziţie şi un restaurant în care pot servi masa în tihnă şi unde se pot delecta cu produse româneşti tradiţionale savuroase.

Meniul oferit este foarte variat, menit să satisfacă preferinţele tuturor iar preţurile sunt foarte avantajoase.

La cerere, se pot prepara şi meniuri pentru diete speciale sau pentru copii.

Activităţi

La vila Bâlea, puteţi avea parte de unele activităţi organizate special pentru turişti. Precum: trasee turistice şi montane, team building, foc de tabără, trekking, pescuit, observarea şi fotografierea animalelor specifice zonei–urşi, mistreţi, cerbi, capre negre şi vegetaţiei–ienuperi, bujorul de munte, floarea de colţ, tufişuri de jnepeni, etc.

Check-in şi check ouţ

Check-in-ul se va efectual în intervalul orar 15:00 – 16:00 iar check-out-ul se va face în intervalul 08:30 – 11:00.

Facilităţi de cazare pentru copii

Copiii sunt bineveniţi la Vila Bâlea iar în cazul în care se solicită paturi suplimentare pentru aceştia, se va achita suma de 5 RON pe noapte.

În fiecare cameră se poate introduce un singur pat suplimentar. Acestea nu sunt calculate automat la preţul de cazare deoarece se vor plăti separat în timpul sejurului.

Împrejurimi

• Lacul Vidraru, care este un lac de acumulare creat de Barajul Vidraru pe râul Argeş, în judeţul Argeş. În anul 1965 pentru irigaţii, producţia de energie electrică şi prevenirea inundaţiilor. Lacul şi instalaţiile adiacente ale acestuia sunt folosite pentru turism, recreere şi sporturi.
• Cascada Capra sau Cascada Iezerului–aflată la altitudinea de 1960 m pe versantul sudic al munţilor Făgăraş, pe teritoriul judeţului Argeş. Apa acestei cascade provine de la Lacul Capra situat la 2241 m şi nu îngheaţă decât în iernile extrem de geroase.
• Lacul Bâlea-care este un lac glaciar situat în Munţii Făgăraş, la o altitudine de 2040 m. Pe perioada verii, se poate ajunge cu maşina la acest lac, pe drumul Transfăgărășan. În restul anului, se poate vizita cu telecabina.
• Lacul Podragu–aflat la o altitudine de 2.140 m, format prin acumularea apei provenite din zăpezi şi ploi şi alimentat în continuare de către un izvorul principal sudic şi alte izvoare de suprafaţă circumferenţiale.

Date de contact:
Transfăgărășan, km 103
Telefon: 0722 999 303
e-mail: [email protected]
De la 190 RON

  • Preț de la 190Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.