Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Casa Sol, Turda Revendică

0 / 5
de la 139Lei pe noapte
Printează

Casa Sol, Turda

Casa Sol este situată în Municipiul Turda, pe strada Nicolae Iorga, nr. 5 judeţul Cluj, într-o zonă foarte liniştită, la doar 800 de metri de salina Turda şi 5 minute de centrul oraşului.

Datorită amplasării sale, casa Sol vă oferă posibilitatea de a vizita numeroase obiective turistice, fiind la doar câţiva kilometri distanţă de Valea Arieșului, Cheile Turzii, Castrul roman Potaissa şi Mormântul lui Mihai Viteazul.

Condiţiile de cazare oferite sunt excelente iar serviciile sunt de calitate, menite să vă asigure o şedere relaxantă şi o experienţă plăcută.

Disponibilități

Casa Sol va pune la dispoziţie 4 camere matrimoniale, foarte confortabile, dotate cu mobilier nou, baie proprie cu dus, TV cu ecran plat, unele articole de toaletă gratuite şi conexiune wi-fi în toate camerele şi inclusiv în curte. De asemenea, Casa Sol dispune şi de parcare interioară, loc pentru barbeque şi grătar. Dar în special de bucătăria utilată complet – frigider, cuptor cu microunde, fierbător electric, maşina de spălat, uscător de haine, ustensile de bucătărie, plită de gătit, maşină de cafea, masă, pahare pentru vin. Pentru un plus de siguranţă, obiectivul este supravegheat video.

Casa Sol mai oferă şi un loc de joacă special amenajat pentru copii, zona pentru luat masa în aer liber, zona pentru picnic, terasa la soare, grădină, mobilier exterior, şi zona pentru fumători.

Menajul se efectuează zilnic, iar la cerere sunt acceptate şi animalele de companie.

Serviciu gratuit

Puteţi beneficia şi de serviciu gratuit de transfer şi de un serviciu de închirieri auto. Aeroportul Internaţional Cluj Avram Iancu este situat la 24 de km faţă de proprietate, ştrandul Durgău se afla la 1,3 km iar Castrul roman Potaissa la doar 900 de m.

Casa Sol este deschisă tot timpul anului. Chek-in-ul se poate efectua începând cu ora 14:00 iar chek-out-ul înainte de ora 12:00.

Pentru rezervare, nu se solicita plata în avans sau card de credit iar anularea rezervării se poate face oricând. Tariful se achita la proprietar, la faţa locului.

Copiii sunt bineveniţi la Casa Sol iar cei cu vârsta sub 11 ani pot utiliza în mod gratuit un pat existent în cazul în care este cazat împreună cu părinţii.

Salina Turda

Salina Turda este situată în zona Durgău – Valea Sărată din Municipiul Turda, judeţul Cluj. Accesul în Salină se făcea până în anul 2010 prin galeria Franz Josef, amplasată pe strada Salinelor. În prezent intrarea este posibilă prin clădirea modernă a Centrului Turistic Salina – Durgău, localizată pe Aleea Durgăului nr. 7.

Salina Turda este o locaţie deosebit de frumoasă, fiind unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din întreaga lume.

Mâna datează din secolul XVII iar în prezent este concepută ca un muzeu inedit de istoric al mineritului în sare. Atmosfera creată prin îmbinarea armonioasă a mediului natural al minei cu elementele moderne este unică, care cu siguranţă o să vă impresioneze într-un mod plăcut.

Exploatarea sării din salina a fost oprită definitiv în anul 1932 din cauza randamentului scăzut şi a dotării tehnice primitive.

Redeschiderea Salinei Turda

Aceasta s-a redeschis în anul 1992 în scop turistic, fiind deschisă pentru a fi vizitată tot timpul anului.

În anul 2009 au avut loc unele lucrări ample de reamenajare iar în anul 2010 a fost inaugurată. În prezent, Salina Turda este căutată atât în scop turistic cât şi curativ şi deţine săli de tratament, săli de sport, un amfiteatru şi o „roată panoramică” pentru a putea admira stalactitele.

Printre atracţiile salinei amintim:

  • Mina Iosif
  • Galeria Franz Josef
  • Mina Terezia
  • Mina Ghizela
  • Mina Rudolf
  • Sala Crivacului

De asemenea, turiştii se pot bucura şi de activităţi balneare şi de agrement precum: ştrand, bazin înot, SPA, plimbare cu bărcuţe pe lacul subteran al salinei, minigolf, biliard, bowling, tenis, etc.

Date de contact:
Str. Nicolae Iorga, nr. 5 oraş Turda, Jud. Cluj
Telefon: 0755 976 940

  • Preț de la 139Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.