Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Casa Serena, Bran Revendică

0 / 5
de la 190Lei
Printează

Casa Serena, Bran

Casa Serena este situată într-o zonă foarte liniştită, la doar 1500 de metri de Castelul Bran. Casa oferă turiştilor o privelişte încântătoare asupra Munţilor Bucegi şi Pietrei Craiului.

Liniştea locului, ambianța armonioasă şi ospitalitatea personalului garantează o şedere plăcută, departe de agitaţia oraşului.

Fiind claificată la 3 margarete, casa pune la dispoziţia oaspeţilor săi toate condiţiile necesare pentru a asigura un maxim de confort.

Casa Serena este locul ideal pentru cazare, atât pentru turiştii aflaţi în tranzit cât şi pentru cei care îşi doresc un concediu relaxant.

Amplasare

Casa Serena este situată în zona Bran Moieciu, în satul Predeluț, strada Bisericii, nr. 14, judeul Braşov.

Castelul Bran şi şoseaua Naţională Braşov–Piteşti se află la mai puţin de 2 km distanţă faţă de proprietate.

În apropierea Casei Serena se mai află şi Râul Turcu, Rezervaţia de urşi de la Zarneşti, Parcul de Aventura Cheile Grădiștei, Cetatea Râşnov, Dino Park, Munţii Piatra Craiului.

Structura de cazare şi dotări

Casa Serena pune la dispoziţia oaspeţilor 10 spaţii de cazare cu o capacitate totală de 20 de persoane.

Dintre cele 10 camere, 8 sunt situate la parter iar 2 sunt amplasate la mansardă.

Toate camerele casei sunt complet mobilate, foarte curate şi spaţioase. Acestea sunt dotate cu: paturi duble, baie proprie cu duș, TV cu canale prin cablu, internet wireless, încălzire centrală, apă caldă în permanenţă.

Facilităţi

În curtea pensiunii se află o grădină şi o terasă dotate cu mobilier exterior. Copiii au un loc special amenajat de joacă. De asemenea, există şi un loc special amenajat pentru grătar şi un loc pentru fumat.

În timpul zilei, oaspeţii se pot destinde şi relaxa într-un lounge comun, foarte confortabil, dotat cu TV.

La cerere, se poate închiria o sală de conferinţă, cu o capacitate de 20 de locuri, ideală pentru a organiza diverse evenimente.

Casa Serena dispune şi de o sală de jocuri, foarte distractive, aceasta fiind dotată cu masă de ping-pong şi multe alte jocuri de cabană.

Servicii

Recepţia este deschisă nonstop şi se află mereu la dispoziţia clienţilor. Este disponibilă o cameră pentru bagaje şi un seif pentru păstrarea valorilor. Se pot oferi servicii de schimb valutar.

La cerere, se pot oferi şi alte servicii precum: servicii de spălătorie, fax/copiator, servicii de transfer din sau spre diverse locaţii.

Oaspeţii au la dispoziţie 10 locuri gratuite de parcare. Parcarea este păzită în permanenţă pentru un plus de siguranţă.

Restaurant

Casa Serena pune la dispoziţia turiştilor un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri. Meniurile sunt diversificate, menite să fie pe gustul tuturor.

Oaspeţii pot solicita oferirea micului dejun în cameră şi prepararea unor meniuri pentru diete speciale.

În incinta restaurantului, se pot organiza la cerere mese festive tradiţionale, în funcţie de preferinţele clienţilor.

Activităţi

Casa Serena, oferă împreună cu ajutorul unor parteneri, posibilitatea de a lua parte la o mulţime de activităţi precum: plimbări cu trăsura trasă de cai, plimbări şi drumeţii în zonă, tururi cu bicicletă, tururi de mers pe jos, badminton, închirieri bicilete, karaoke, paintball, călărie, tir cu arcul, foc de tabără, sporturi montane–alpinisim, ski–pe perioada iernii, etc.

Check-in şi check-out

Ocuparea camerei se va face în intervalul orar 14:00 – 23:00 iar părăsirea camerei se va face până la ora 12:00.

Cardurile de plată acceptate sunt cele de tip Visa, Maestro şi MasterCard. Sunt acceptate şi tichetele sau voucherele de vacanţă, ca modalitate de plată.

Cazare copii

Toţi copiii sunt bineveniţi la Casa Serena iar cei cu vârste de până la 2 ani beneficiază de gratuitate în cazul în care sunt cazaţi împreună cu părinţii şi folosesc paturile existente.

În cazul în care se solicită pătuţuri suplimentare pentru copiii cu vârsta sub 2 ani, se va achita suma de 23,34 RON pe noapte, pentru un copil.

Dacă se solicită paturi suplimentare pentru copiii mai mari de 2 ani sau pentru adulţi, se va achita suma de 46, 69 RON, pe noapte.

În fiecare cameră este permisă acordarea unui pătuţ sau pat suplimentar.

Atracţii turistice:
• Castelul Bran
• Cetatea Râşnov
• Parcul Natural Bucegi
• Cheile şi peştera Dâmbovicioarei
• Parcul Naţional Piatra Craiului
• Cheile Râșnoavei
• Prăpăstiile Zărneștiului

Date de contact:
Strada Bisericii, nr. 14, Satul Predeluț, Bran, judeţul Braşov
Telefon: 0722 645 015
e-mail: office@casaserena.ro
De la 190 RON

  • Preț de la 190Lei

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.