Oferte de Cazare și Informații din Turism

Apartament/Casă/Vilă

Bușteni, Casa Denisa – Informații și prezentare Verificat

0 / 5
160Lei pe noapte
Printează

Casa Denisa Bușteni, dispune de o priveliște minunată și de o pădure în spatele casei, care contribuie la o vacanță reușită. Este situată la 15 minute de pârtia Kalinderu.

Camerele sunt mobilate modern, fiind foarte spațioase. Fiecare cameră dispune de baie proprie, balcon, internet Wi-Fi gratuit și tv.

Bușteni, Casa Denisa, 6 camere

De asemenea, dacă este nevoie, în cameră se pot adăuga paturi suplimentare. Această unitate dispune de 6 camere cu pat matrimonial, acomodând 12 persoane.

Casa se închiriază cu un sistem de self-catering, având o bucătărie complet utilată, un foișor și grătar. Prețurile sunt pentru orice buzunar, iar o vacanță cu un sejur de minim 7 nopți vă oferă o reducere de 10%.

Casa Denisa vă oferă și câteva obiective turistice care merită să fie vizitate.

Casa-muzeu „Cezar Petrescu” (1914–1918) și Castelul Cantacuzino (1910). Castelul Cantacuzino este situat  pe versantul opus, în cartierul Zamora din Munții Baiului.

De asemenea se află trasee turistice de parcurs cum ar fi:

  • Cascada Urlătoarea
  • Cabana Poiana Izvoarelor
  • Vârfu Omu
  • Jepii Mici și Mari
  • Peștera Ialomiței

Cascada Urlătoarea

Cascada Urlătoarea, este situată pe partea estică a Munților Bucegi, pe pârăul Urlătoarea. Cascada Urlătoarea, este un punct de atracție pentru foarte mulți turiști din România și străinătate. Poteca spre Cascada Urlătoarea, este destul de ușoară. Traseul pornește de la stația telecabinei din Busteni și conduce pe marginea apei, până la pădure.

Traseul spre Cascada Urlătoarea (1055 m) este accesibil tot timpul anului și se parcurge în aproximativ 1h și 15 min. Cascada Urlătoarea este un punct de atracţie pentru mii de turişti, datorită frumuseții căderii de apă și a legendei care o însoțeste. Este unul dintre cele mai ușoare trasee montane din Bucegi.

  • Preț 160Lei pe noapte

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri CazareAnunțuri cazare și informații din turism, hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în toate zonele țării.